Libnet.ro
UNICEF

05:15

O romanca, cea mai buna politista din lume. Ce misiune i-a adus succesul

România Liberă România Liberă,
O romanca, cea mai buna politista din lume. Ce misiune i-a adus succesul

Comisarul-sef de politie Raluca Domuta a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru modul in care s-a implicat in misiunile de cautare si salvare dupa cutremurul care a avut loc in Haiti, in anul 2010. continuă pe România Liberă

Cea mai buna politista din lume, la Editie Speciala. Tot ceea ce avem cu adevarat valoros este viata

Cea mai buna politista din lume de anul acesta este o romanca. Raluca Domuta, comisar sef in Politia Romana, a primit titlul pentru modul in care si-a facut meseria in timpul misiunii de cautare si.

O romanca a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef de politie, Raluca Domuta, este prima politista din Romania care a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, pentru activitatea deosebita pe care a avut-o in misiunea ONU.

O romanca a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume, pentru misiunile din Haiti

Cea mai buna politista din lume este din Romania. Comisarul-sef de politie Raluca Domuta a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru modul in care s-a implicat in misiunile de cautare si salvare dupa cutremurul care a avut loc in Haiti, in 2010.

Faze tari: Numele tau poate ajunge pe Marte. Invitatia adresata de NASA; Femeia cu cea mai oribla meserie din lume! Putini oameni sunt in stare de asa ceva; A fost descoperit cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare

Cum s-a razbunat un tanar pe iubita lui infidela. I-a pus un prosop pe fata, a luat-o in camera si. Un tanar din Marea Britanie a gasit un mod inedit de a se desparti de iubita lui infidela. Reteaua sociala care iti garanteaza nemurirea. Inca nu am ajuns in stadiul in care putem lua o pastila ca sa traim vesnic, dar oamenii de stiinta gasesc mereu noi metode de a ne apropia de vis.

Alina Gorghiu: Ideea anticipatelor mie nu mi-a iesit din minte, in continuare cred ca ar fi cea mai buna varianta, cea mai sanatoasa

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca sustine in continuare ideea organizarii de alegeri anticipate si ca este de parere ca, in actuala situatie politica, aceasta este cea mai buna.

Cei mai sexy profesori din lume! Care e cel mai cel?

Cum ar fi sa ai la scoala sau la facultate asemenea profesori tineri, musculosi si aratosi? Ei bine, ei chiar sunt profesori cu acte in regula. Pe internet au aparut deja fotografii cu acestia predand in salile de cursuri. Care e cel mai frumos? .

VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

Cel mai varstnic om din lume, un japonez de 112 ani, a intrat in cartea recordurilor Guinness Book, potrivit Agerpres.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Interviu cu cea mai batrana mama din Romania: cum isi pregateste fiica pentru ziua in care va ramane singura

In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza, scrie cancan. ro. Sarcina profesoarei a starnit o.

Ponta si Iohannis, in topul celor mai sexy lideri din lume

Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis. Nu, nu este vorba de vreun sondaj politic, ci despre un top al celor mai sexy sefi de stat. Premierul este mai sus cu 30 de locuri decat presedintele, dar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )