Libnet.ro
UNICEF

06:15

Romanca ce isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

B1 B1,
Romanca ce isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

Adolescenta de nationalitate romana Alexandra Kheefren a gasit un cumparator dupa ce a anuntat pe un site din Germania ca isi vinde virginitatea, anunta Stirile Pro TV. Cumparatorul este un. continuă pe B1

Tanara din Romania care a anuntat ca isi VINDE VIRGINITATEA a gasit un cumparator GENEROS! Vezi cat va primi aceasta

Adolescenta de nationalitate romana Alexandra Kheefren a gasit un cumparator dupa ce a anuntat pe un site din Germania ca isi vinde virginitatea, anunta Stirile Pro TV. Cumparatorul este un.

O romanca de 18 ani a ajuns in atentia presei straine, dupa ce a anuntat ca isi vinde virginitatea pentru a-si ajuta parintii: ce spun rudele fetei VIDEO

Alexandra Kefren, o tanara din Bucuresti, in varsta de 18 ani, si-a socat familia dupa ce a anuntat in presa din Marea Britanie ca isi vinde virginitatea pentru a-si ajuta parintii cu bani si pentru a-si permite sa studieze la Oxford.

Parintii au aflat: Ce consecinte va suporta Alexandra, fata care isi VINDE VIRGINITATEA pentru 1.000.000 de euro!

Parintii Alexandrei, tanara din Romania care a anuntat in presa ca iti vinde virginitatea, au aflat si se declara uluiti de gestul fetei. Dupa ce fata a plecat pe furis in.

Tanara din Romania care a anuntat ca isi vinde VIRGINITATEA a mintit in privinta motivelor pentru care face acest gest (FOTO)

Aleexandra Kheefren este o tanara din Romania care a decis sa isi vanda virginitatea pe un site din Germania in cadrul unei licitatii. Aceasta a aparut pe o televiziune din Statele Un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )