Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanca pentru care s-au omorat 3 barbati. Cine este si cum arata femeia fatala

Playtech Playtech,
Romanca pentru care s-au omorat 3 barbati. Cine este si cum arata femeia fatala

Alice Cocea, o actrita franceza de teatru si de film de origine romana, a murit in anul 1970, in Franta, la varsta de 70 de ani. Frumusetea i-a accelerat drumul in cariera, dar i-a fost si blestem. Barbatii au adulat-o si, ajungand sa o divinizeze, trei dintre ei s-au si omorat. Ulterior, a primit porecla . continuă pe Playtech

Cine este marea dragoste a lui Jador. Declaratie ravasitoare pentru Georgiana

Jador are, cu adevarat, o viata complicata. Cu toate ca a avut relatii cu diferite domnisoare, acesta a declarat in nenumarate randuri ca unica fata pe care a iubit-o cu adevarat a fost Georgiana. Cei doi au fost impreuna vreme de sase ani de zile, dar fanii banuiesc ca cei doi nu s-au despartit niciodata.

Cine este sotia lui Nicusor Dan, noul Primar al Bucurestiului

Toata lumea il cunoaste pe noul Primar al Bucurestiului. Dar cine este Mirabela Gradinaru, sotia lui Nicusor Dan? Raspunsul il aflati din acest articol.

Fara scoala luni, pe 5 octombrie! Motivul pentru care nu se fac ore

Elevii si profesorii sunt scutiti de obsnuitele ore de curs, luni 5 octombrie. Motivul? Este Ziua Mondiala a Educatiei.

Business report: Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum. Statul care ingheata salariile bugetarilor in 2021. 10 motive pentru care, ca parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate

Bugetul la zi: 27% din cheltuielile statului au fost sustinute, in primele opt luni din an, din imprumuturi * Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum * Taiwanul, stat-model in pandemie, ingheata salariile bugetarilor in 2021 * 10 motive pentru care, in calitate de parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate * Primarii-surpriza: trec lejer testul IQ. Dar cel al caracterului? * Completarea stagiului la pensie: Mecanismul de cumparare de vechime nu te ajuta sa te pensionezi mai repede *. Efectele intarzierilor justitiei. Piedone, de la dosarul Colectiv la Primaria Sector 5 * Miza pe ITC studiu de caz, Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )