Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romanca sechestrata timp de 10 ani, in Italia. Pedeapsa primita de rapitorul italian

Antena3 Antena3,
Romanca sechestrata timp de 10 ani, in Italia. Pedeapsa primita de rapitorul italian

Judecatorii din Catanzaro Calabria, Italia) l-au condamnat pe Francesco Rosario Aloisio Giordano, italianul care a transformat o tanara romanca in sclava si a tinut-o sechestrata, timp de 10 ani, intr-o grota, sub pamant. continuă pe Antena3

Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit. Fata de 10 ani nu isi mai poate reveni

Sora Alexandrei Macesanu s-a transformat complet, dupa ce a aflat ce s-a intamplat de fapt cu adolescenta. Fata are numai 10 si este in stare de soc. Cum a reactionat micuta dupa aflarea tragediei? Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit Dupa ce procurorii DIICOT au emis certificatul .

Ani grei de inchisoare pentru monstrul din Italia care a tinut sclava o romanca timp de 10 ani. Ma lovea cu ciocanul in cap si il invata si pe copil sa dea

Tinuta in lanturi intr-o magazine subterana, violata, batuta cu cruzime, infometata si lovita cu ciocanul in cap de propriul copil la indemnul tatalui, Mihaela Condrea a indurat ani in sir suferinte de neimaginat din partea unui italian. Acum, Francesco Rosario Giordano a fost in sfarsit condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Femeia care si-a omorat sotul cu un cutit ramane cu pedeapsa de 10 ani de inchisoare. Cati bani trebuie sa plateasca celor 3 copii minori

Femeia in varsa de 39 de ani din comuna Craciunelu de Jos, care si-a ucis sotul cu o lovitura de cutit in inima, a fost condamnata definitiv la 10 ani de inchisoare. Curtea de Apel Alba Iulia a respins in 28 ianuarie 2020 apelul femeii si a mentinut pedeapsa deisa anterior la Tribunalul Alba.

Cum motiveaza instanta pedeapsa dura de 10 ani de inchisoare data unui primar roman pentru fraudarea fondurilor UE

Curtea de Apel Timisoara trebuie sa pronunte in lunile urmatoare sentinta finala in dosarul in care un primar de comuna a fost condamnat in prima instanta la 10 ani de inchisoare. Edilul este acuzat de producerea unui prejudiciu de peste un milion de euro prin fraudarea fondurilor europene.

Cum arata Micutzu acum 10 ani. Nici macar el nu isi amintea: Mi-a trimis cineva poza!

Celebrul actor Cosmin Nedelcu, dezvaluie o poza cu el de acum 10 ani. Nu se mai recunostea si nu isi mai aminteste nimic de atunci. De cand a slabit, Micutzu nu se mai recunoaste in pozele sale vechi. Cum arata Micutzu acum 10 ani Celebrul actor de stand up Cosmin Nedelcu cunoscut si sub numele .

Ea este partenera lui Florin Piersic de peste 10 ani. Este un record in teatrul romanesc

Florin Piersic, in varsta de 84 de ani, si Medeea Marinescu, in varsta de 45 de ani, au cea mai lunga colaborare, si anume, de peste 10 ani, cu spectacolul Straini in noapte, pe care cei doi il vor juca si in acest an tot cu casa inchisa, fanii actorului inghesuindu-se pentru a cumpara bilete .

Sentinta prin care agresorul unui politist a fost condamnat la 10 ani inchisoare. Cum isi justifica judecatorul decizia

Un barbat care a lovit cu toporul in cap un politist a fost condamnat in prima instanta la 10 ani de inchisoare pentru ultraj in forma tentativei de omor. Sentinta a fost atacata cu apel.

IONUT DUMITRU, RAIFFEISEN BANK: Cei 30 de ani de tranzitie pot fi impartiti in 10 ani de ratacire si 20 de ani de convergenta

Cei 30 de ani de tranzitie pot fi impartiti in 10 ani de ratacire si 20 de convergenta dupa ce a aparut ceva la orizont pentru noi si anume aderarea la NATO si la Uniunea Europeana, a afirmat, marti, economistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru.

Micutzu a primit o poza cu el de acum 10 ani! Nu stiu exact ce era in mintea mea atunci. Tin minte doar ca era foarte mult haos (FOTO)

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, este unul dintre cei mai de succes actori de stand-up comedy de la noi din tara. Acesta a primit, de curand, o poza cu el de acum zece ani si nu i-a venit sa creada cum.

Primul film al Sophiei Loren din ultimii 10 ani, distribuit de Netflix. Ce rol are actrita: Nu as putea fi mai multumita

Netflix a cumparat drepturile de difuzare la nivel global a filmului The Life Ahead La vita davanti a se, care marcheaza revenirea actritei Sophia Loren in lungmetraj dupa zece ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )