Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA

B1 B1,
Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa ajunga pana in semifinalele de la Wimbledon, scrie WTAtennis. com. Locul 3 este cea mai buna clasare pentru o jucatoare de. continuă pe B1

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la Wimbledon, se mentine pe locul 3, cu 6. 785 puncte, in clasamentul WTA, informeaza site-ul wtatennis. com.

Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul mondial dupa semifinala disputata la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 3; Eugenie Bouchard a urcat pe 7

Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6785 de puncte. Serena Williams ramane lider mondial 9510), in timp ce Eugenie Bouchard a urcat pana pe pozitia a saptea.

Ilie Nastase: O finala si o semifinala de Grand Slam reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep

Ilie Nastase a afirmat recent ca finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon reprezinta un inceput foarte bun pentru Simona Halep. Fostul tenismen a mai sfatuit-o pe jucatoarea romanca sa isi ofere un ragaz de circa doua-trei saptamani inaintea unui Grand Slam, pentru a putea fi in forma, relateaza Mediafax.

Simona Halep trebuie sa dea Marii Britanii aproape jumatate din banii castigati la Wimbledon

Simona Halep va ramane cu aproape jumatate din cele 440 de mii de lire sterline castigat la Wimbledon, relateaza Capital. Astfel, dupa ce isi va achita taxele in Marea Britanie, romanca va incasa 242 mii de.

Simona Halep: Voi fi apta pentru acest turneu si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminica, ca va fi apta pentru BRD Bucharest Open, dupa entorsa suferita in semifinale la Wimbledon. Tenismena a precizat ca acum are experienta.

Simona Halep: A fost dificil sa continui dupa accidentare. Nu aveam cum sa castig acest meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce.

Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep nu o va mai intalni in primul tur la Bucuresti pe Kristina Mladenovic, jucatoare care a decis sa se retraga de pe tabloul principal.

VIDEO Simona Halep: Sunt un produs 100% romanesc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria ca, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% romanesc si ca isi doreste sa ramana in tara.

Pasaport diplomatic pentru Simona Halep! Cine a mai primit distinctia

Tenismenii Simona Halep si Horia Tecau, campionul olimpic Mihai Covaliu, violonistul Alexandru Tomescu si inventatorul Ionut Budisteanu au fost numiti ambsadori ai turismului romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )