Libnet.ro
UNICEF

15:15

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 3; Eugenie Bouchard a urcat pe 7

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 3; Eugenie Bouchard a urcat pe 7

Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6785 de puncte. Serena Williams ramane lider mondial 9510), in timp ce Eugenie Bouchard a urcat pana pe pozitia a saptea. continuă pe Hotnews

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la Wimbledon, se mentine pe locul 3, cu 6. 785 puncte, in clasamentul WTA, informeaza site-ul wtatennis. com.

Simona Halep: A fost dificil sa continui dupa accidentare. Nu aveam cum sa castig acest meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce.

Simona Halep, la revenirea in tara: Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc foarte mult

Simona Halep a revenit vineri in tara, dupa participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinale). Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung, a precizat Halep pe Aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep s-a intors acasa: Am fost trista. Ce spune despre turneul de la Bucuresti la care romanii vor sa o vada

Simona Halep, fata de aur a tenisului romanesc, a revenit acasa dupa semifinala pierduta la Wimbledon, in fata canadiencei Eugenie Bouchard.

Petra Kvitova a invins-o pe Eugenie Bouchard si a castigat turneul de la Wimbledon

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 13 WTA si a 13-a.

Wimbledon: Petra Kvitova, campioana pentru a doua oara dupa ce a trecut in finala de Eugenie Bouchard cu 6-3, 6-0

Petra Kvitova Cehia), cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a castigat, pentru a doua oara in cariera, turneul de la Wimbledon, dupa ce s-a impus in finala in fata canadiencei Eugenie Bouchard, locul 13 WTA si a 13-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-0, in mai putin de o ora de joc.

PetraKvitova, campioana de la Wimbledon. Cehoaica a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard

PetraKvitova 6 WTA) s-a impus in ultimul act de la Wimbledon, in cadrul caruia a invins-o pe Eugenie Bouchard 13 WTA) in doua seturi, 6-3, 6-0.

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa ajunga pana in semifinalele de la Wimbledon, scrie WTAtennis. com. Locul 3 este cea mai buna clasare pentru o jucatoare de.

Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul mondial dupa semifinala disputata la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului.

Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

De peste zece ani, Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai unor nume marcante din tenisul romanesc, precum Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kids Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )