Libnet.ro
UNICEF

08:01

Romani blocati pe un aeroport din Londra, din cauza ninsorilor. Wizz Air: Cand aeroportul se va redeschide, aeronava va decola

Antena3 Antena3,
Romani blocati pe un aeroport din Londra, din cauza ninsorilor. Wizz Air: Cand aeroportul se va redeschide, aeronava va decola

Mai multi romani care urmau sa zboare din Londra la Cluj-Napoca au ramas blocati, duminica dimineata, deoarece aeronava care trebuia sa-i aduca in tara nu a putut decola din cauza vremii. continuă pe Antena3

Romani blocati pe un aeroport din Londra, din cauza vremii nefavorabile

Mai multi romani care urmau sa zboare din Londra la Cluj-Napoca au ramas blocati, duminica dimineata, deoarece aeronava care trebuia sa-i aduca in tara nu a putut decola din cauza vremii.

Mai multi romani sunt blocati pe aeroportul Luton din Londra, din cauza ninsorilor. Wizz Air: Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca

Mai multi romani, pasageri ai unei curse WizzAir Londra-Cluj Napoca, sunt blocati duminica pe aeroportul Luton de langa Londra, informeaza News. ro. Aeronava trebuia sa plece la ora 7:40, insa nu a putut decola din cauza ninsorilor puternice, care au dus la inchiderea aeroportului.

Mai multi pasageri romani sunt blocati pe aeroportul Luton din Londra, din cauza ninsorilor

Mai multi pasageri romani ai unei curse Wizz Air Londra-Cluj Napoca sunt blocati astazi pe aeroportul Luton de langa Londra. Aeronava trebuia sa plece la ora 7:40, insa nu a putut decola din cauza ninsorilor puternice, care au dus la inchiderea aeroportului.

Romani blocati pe aeroportul Luton din Londra, din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Mai multi romani care trebuiau sa plece din Londra la Cluj-Napoca au ramas blocati, duminica dimineata, atunci cand aeronava care trebuia sa-i aduca in tara nu a putut decola din cauza vremii.

UPDATE // Romani blocati pe aeroportul Luton din Londra, din cauza vremii nefavorabile: Ce spun reprezentantii companiei aeriene (VIDEO)

UPDATE:intr-un punct de vedere transmis B1 TV, reprezentantii companiei Wizz Air au anuntat ca imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca. Zborul Wizz Air W6.

Un adolescent, victima unui atac rasist, in metroul din Londra - VIDEO

Un adolescent, in varsta de 19 ani,a fost agresat in metroul din Londra, de cativa tineri careau fost deranjati de vestimentatia baiatului, dar si de faptul ca acesta era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )