Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romani care dezvolta Romania. Medicina din pasiune si datorie

Antena3 Antena3,
Romani care dezvolta Romania. Medicina din pasiune si datorie

Doctorul Raluca Prundus a fost la un pas de moarte la putin timp dupa nastere, iar asta a deterimant-o la randul ei sa salveze vieti. Doctorul Raluca Prundus spune ca marea ei dragoste e ecografia si, poate cel mai important, a ales sa faca bine in Romania si nu peste hotare. continuă pe Antena3

Romani care dezvolta Romania. Afaceri in sprijinul mediului de aproape 30 de ani

Prima statie de sortare a deseurilor din Romania a fost construita de Iridex Group, una dintre primele firme private romanesti, infiintata in 1990.

Romani care dezvolta Romania. Inginerul care gateste mancare mexicana

Doua food truck-uri cu mancare mexicana, un restaurant in mijlocul Bucurestiului si in curand, o fabrica de mancare pentru animale, una asa cum nu ati mai auzit sa existe. Acestea sunt primele afaceri ale lui Andrei Cerbu, un inginer in telecomunicatii in varsta de 28 de ani. Spunem primele afaceri, pentru ca ideeile par sa ii vina pe banda rulanta.

Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica. Legea este cat se poate de clara

Chiar daca este mai mult de condamnat un sofer vitezoman, actiunea lui putandu-se sfarsi prin luarea multor vieti, nici conducatorii auto care circula cu o viteza prea mica nu trebuie uitati. Ce patesc cei din urma? Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica? Exista si soferi care nu calca pedala de acceleratie, .

Trei politisti germani au batut la usa unor romani care ascultau manele prea tare. Ce le-au facut romanii cand au deschis usa

Politistii din orasul german Essen au fost alertati din cauza galagiei care venea dintr-un apartament. Cand au ajuns la fata locului au avut parte de un soc.

SOC iN CAZUL CARACAL! A aparut si A TREIA VICTIMA a lui GHEORGHE DINCA! DECLARATIILE care iNGROZESC ROMANIA

SOC in cazul Caracal. Informatii noi apar in cazul care a cutremurat Romania.

Romanul care s-a intors din iadul Australiei. E doar primul continent unde viata, asa cum o stiam, va lua sfarsit

Gabriel Paun, directorul Agent Green si Animals International pentru Europa, a petrecut o perioada, in decembrie 2019, in zonele din Australia afectate de incendii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )