Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romani care ne fac de ras in strainatate

Adevărul Adevărul,
Romani care ne fac de ras in strainatate

Un ROMAN a violat o jurnalista in Bucuresti! RO-MAN! R-O-M-A-N! ROMAN, ati inteles? Nu violator si gata. Un violator ROMAN, asa e corect. Iar daca vi se pare absurd sa stiti ca e fix ca atunci cand ziceti ca un tigan a furat o gaina. Sa zici ca un hot e tigan e la fel de relevant ca a spune ca violatorul ala e roman. Va simtiti reprezentati? scriePetre Florin Manole, activist drepturile omului, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

ROMANI care ne fac de ras in strainatate

Un ROMAN a violat o jurnalista in Bucuresti! RO-MAN! R-O-M-A-N! ROMAN, ati inteles? Nu violator si gata. Un violator ROMAN, asa e corect. Iar daca vi se pare absurd sa stiti ca e fix ca atunci cand ziceti ca un tigan a furat o gaina. Sa zici ca un hot e tigan e la fel de relevant ca a spune ca violatorul ala e roman. Va simtiti reprezentati?.

Victor Ponta: Stabilitatea guvernarii si a USL, mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor. O sa am grija sa fie pace

Premierul Victor Ponta a promis marti ca nu va mai face declaratii critice la adresa partenerilor de guvernare, sustinand ca stabilitatea USL este mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor.

REVISTA PRESEI: Negustorii de suflete: Traficanti romani care profita de tragedia din Siria.

Evenimentul zilei scrie despre Negustorii de suflete: Traficanti romani care profita de tragedia din Siria. Sute de refugiati sirieni platesc sume uriase pentru a ajunge in Europa de Vest. O ancheta a procurorilor DIICOT, facuta cu ajutorul ofi terilor SRI, dezvaluie ca sirienii care nu dau banii sunt abandonati in tarile de tranzit, noteaza jurnalistii de la Evenimentul zilei. Violatorul jurnalistei, prins. Suspectul a fost ridicat de politisti dupa ce a incercat sa mai violeze o .

Barbatul care a violat o jurnalista a fost prins; Politia: autorul a mai comis o fapta identica

Politistii bucuresteni au retinut luni seara, in zona Universitatii Bioterra, un barbat care este suspectat ca a violat o jurnalista in urma cu o saptamana, au precizat pentru AGERPRES oficiali din Politia Capitalei.

UPDATE Barbatul care a violat o jurnalista a fost prins. Acesta fusese eliberat conditionat in iulie, dupa ce primise o condamnare de 11 ani de inchisoare pentru talharie si viol

Politistii bucuresteni au retinut luni seara, in zona Universitatii Bioterra, un barbat care este suspectat ca a violat o jurnalista in urma cu o saptamana, au precizat pentru AGERPRES oficiali din Politia Capitalei. Violatorul jurnalistei a mai fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru talharie si viol si fusese eliberat conditionat in iulie .

Victor Ponta: Stabilitatea USL-ului este mai importanta decat unele declaratii care fac rating

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca toate acuzele pe care i le-a adus liderul PNL si colegul sau de alianta Crin Antonescu nu afecteaza cu nimic stabilitatea USL-ului. De la mine un veti auzi nicio.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )