Libnet.ro
UNICEF

12:45

Romania acorda 5.000 de burse in acest an pentru tinerii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Romania acorda 5.000 de burse in acest an pentru tinerii din Republica Moldova

Statul roman a facut publica oferta de burse pentru cetatenii Republicii Moldova, in anul academic 2014-2015, in temeiul Protocolului de colaborare intre Ministerul Educatiei al Republicii Moldova si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Romania, fruntasa la facilitati fiscale pentru angajatii din IT

Romania este singura and tara din regiune care nu impoziteaza veniturile din salarii ale angaja and tilor din IT, cea mai mare rata de impozitare, de 32%, fiind inregistrata in Polonia, in cazul angaja and tilor din IT cu venituri salariale anuale de peste 20. 500 euro, potrivit unei analize realizate de compania de externalizare si consultanta Accace.

Arad: Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul copacului rupt de vant, care a produs moartea sefului din DSVSA

Procurorii aradeni au inregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul copacului rupt de vant cazut peste masina condusa de seful Serviciului de Siguranta Alimentara, Gheorghe Ban, care si-a.

Amenda de 70.000 de lei pentru hotelul din Predeal, unde un copil a murit inecat in piscina

Mai multe nereguli au fost gasite de comisarii de la Protectia Consumatorilor Brasov la hotelul din Predeal unde vineri un copil de zece ani a murit inecat in piscina care nu era prevazuta, conform legii, cu.

Arad: Autospeciala pentru SMURD, din bani europeni

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vasile Goldis al Judetului Arad va avea o noua autospeciala pentru descarcerare. Aceasta va fi achizitionata cu bani europeni, alocati in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3, imbunatatirea infrastructurii sociale, DMI 3. 3, imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta.

Sfaturi de bun-simt odata cu permisul auto pentru soferii din Targu-Mures

Soferii din Targu Mures vor primi, odata cu carnetul de conducere, si o brosura cu sloganuri si caricaturi pentru educarea soferilor in trafic. Printre mesajele tiparite pe brosurile respective se numara Parcheaza civilizat! Nu-i cazul sa fii cel mai tare din parcare si usurat la buzunare si Nu da cu roata-n balta! Si asa, pietonu-i plouat destul.

Renuntarea la fumat este mai grea pentru unii din cauza raspunsului neuronal la recompense

Pentru unii fumatori, strategiile care te ajuta sa renunti functioneaza cu succes, in timp ce pentru multi altii nicio metoda nu pare sa functioneze. Cercetatorii au identificat un aspect al activitatii creierului, care ajuta la prezicerea eficacitatii unei strategii bazate pe recompensa ca motivatie pentru a renunta la fumat.

Echipamente de 500.000 lei pentru maternitatile din Moldova

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Elena Doamna din Iasi si Spitalul Orasenesc Harlau au primit, luni, o donatie de echipamente medicale in valoare de peste 100. 000 de lei. Donatia deschide seria unor dotari de peste 500. 000 de lei, initiate de Salvati Copiii in aceasta saptamana, in care sunt incluse zece spitale din zona Moldovei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3162 seconds )