Libnet.ro
UNICEF

09:15

Echipamente de 500.000 lei pentru maternitatile din Moldova

România Liberă România Liberă,
Echipamente de 500.000 lei pentru maternitatile din Moldova

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Elena Doamna din Iasi si Spitalul Orasenesc Harlau au primit, luni, o donatie de echipamente medicale in valoare de peste 100. 000 de lei. Donatia deschide seria unor dotari de peste 500. 000 de lei, initiate de Salvati Copiii in aceasta saptamana, in care sunt incluse zece spitale din zona Moldovei. continuă pe România Liberă

Hotii romani au ajuns o PRIORITATE pentru autoritatile din Amsterdam

Hotii romani au ajuns o prioritate pentru primaria din Amsterdam. Edilul orasului spune ca va cere din nou ajutorul politistilor de la Bucuresti. Anuntul vine dupa valul de furturi comise de infractorii.

Ministrul Finantelor anunta cresteri salariale de 10% pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1. 500 de lei, transmite Mediafax.

Compania de Autostrazi trebuie sa plateasca 3 milioane de lei pentru reconfigurarea balizajului aeroportului din Arad dupa ce autostrada ocolitoare fost construita foarte aproape de pista

Compania Nationala de Autostrazi va trebui sa plateasca aproape 3 milioane de lei catre Consiliul Judetean Arad drept compensare pentru ca autoritatile locale au reconfigurat pe banii lor balizajul Aeroportului Arad dupa ce autostrada Timisoara - Arad a fost construita foarte aproape de pista. Masura vine in urma undei decizii a Curtii Supreme, anunta autoritatile judetene. Problema a ajuns in justitie dupa ce initial cele doua autoritati ale statului ajunsesera la o intelegere, dar ulterior CNADNR nu a mai respectat-o.

Cresteri salariale pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale.

CNADNR, obligata sa plateasca aproape trei milioane de lei Aeroportului Arad din cauza autostrazii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va trebui sa despagubeasca Aeroportul Arad cu aproape trei milioane de lei, pierzand definitiv un proces prin care baza aeriana cerea reconfigurarea sistemului de balizaj dupa construirea autostrazii pan-europene.

Subiectele zilei: Famiglia lui Romeo Stavarache: Cum invartea baronul de Bacau spagile prin trusturi de presa de casa si prin seful fondurilor europene din Moldova; Scandalul Bercea Mondial. Cum isi fac clanurile turnulete si au milioane de euro, fara sa

Explicatie-soc: sefa CNA spune ca juca un rol cand a tipat la copii. Dupa ce au fost date publicitatii noi inregistrari cu Laura Georgescu vorbindu-le pe un ton agresiv unor copii de 11 ani, presedinta CNA a furnizat o explicatie halucinanta. Povestea nefardata a protestatarului la inaltime: Traiesc din cosit si din meditatii la mate!. Poreclit Stegarul de la Universitate, barbatul care a atras atentia intregii Capitale cu protestele din Piata Universitatii.

Salarii mai mari cu 10% pentru angajatii din domeniul sanatatii si asistentii sociali

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul.

Aplicatie GPS gratuita pentru soferii din Europa

Aplicatia ofera soferilor europeni informatii despre trafic pe toate autostrazile, soselele si drumurile din Uniunea Europeana. Aceasta ofera in timp real informatii legate de ambuteiajele din trafic, de zonele in care sunt aplicate restrictii de viteza dar si detalii privind legislatia rutiera din tara respectiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )