Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania a administrat pana acum mai mult de un milion de doze de vaccin anti-COVID-19

România Liberă România Liberă,
Romania a administrat pana acum mai mult de un milion de doze de vaccin anti-COVID-19

Pana acum au fost administrate pe teritoriul tarii noastre 1. 421 doze de vaccin, conform Comitet. continuă pe România Liberă

Cate doze din fiecare vaccin anti-COVID au ajuns in Romania de la debutul campaniei de vaccinare si pana acum

Aproape 1,4 milioane de doze de vaccin anti-COVID au ajuns in Romania de la debutul campaniei de vaccinare din 27 decembrie 2020 si pana in prezent, au transmis joi reprezentantii Comitetului de coordonare a vaccinarii. Dintre acestea, marea majoritate sunt doze de vaccin Pfizer-BioNTech. Vezi in articol cum sunt defalcate pana acum dozele de vaccin primite de Romania.

Apare o noua taxa. Romanii vor plati mai mult in curand. S-a aflat chiar acum

Va intra in vigoare o noua taxa auto, toti soferii fiind vizati. Iata pentru ce vor plati romanii mai mult si de cand. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, a estimat.

Valeriu Gheorghita: Pana acum nu au aparut reactii necunoscute la vaccinul anti-COVID-19. La nivel mondial sunt peste 100 de milioane de persoane vaccinate

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca, pana acum, nu s-au inregistrat reactii la vaccin care nu se regasesc in rezumatul caracteristicilor produsului.

Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Ce stim pana acum despre vaccinurile permise in UE

In prezent sunt trei vaccinuri autorizate in Uniunea Europeana, anti-COVID. Este vorba despre vaccinul de la Pfizer BioNTech, primul autorizat si despre cel produs de compania Moderna, cel de-al doilea autorizat. Altreilea vaccin anti-COVID este cel Universitatii Oxford AstraZeneca. Iata cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID Cel .

Cine lucreaza mai mult in pandemie, femeile sau barbatii - studiu

Aproape 30% dintre femeile din Romania au lucrat mai mult de acasa, arata analiza unei companii de cercetare, in ce priveste efectele pandemiei asupra angajatilor romani. Comparativ, doar 15% dintre barbati au preferat acest sistem de lucru. Peste jumatate dintre femei 51,9%) spun ca sarcinile gospodaresti le revin in totalitate.

Ce sporuri colosale au preotii care predau Religia in scoli. Iau mai mult ca orice profesor

Care sunt sporurile pe care le primesc preotii care predau Religia in institutiile de invatamant? Multi romani nu stiu ca acestia beneficiaza de sume mai mari decat orice profesor de la oricare materie. Sporuri imense pentru preotii care predau Religia in scoli Fostul ministru al Muncii a publicat in cursul zilei de marti un centralizator .

Romanii folosesc de peste doua ori mai mult sapun si dezinfectant decat inainte de pandemie

Romanii folosesc de peste doua ori mai mult sapun si dezinfectant decat inainte de pandemie. Practic, frecventa utilizarii dezinfectantilor pentru igienizarea mainilor a crescut cu 110% in timpul pandemiei, iar 67% dintre respondenti au declarat ca vor continua sa foloseasca dezinfectant pentru maini si dupa pandemie, arata un studiu realizat de Ipsos la comanda Unilever.

Romania, pe locul 3 in Europa dupa ce a depasit pragul de un milion de doze de vaccin administrate

La aproximativ o luna si jumatate de la administrarea primei doze de vaccin anti-COVID, Romania a depasit pragul simbolic de 1 milion de doze administrate.

Romania a primit pana acum aproape 1,3 milioane de doze de vaccin anti-COVID

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca, pana acum, in Romania au ajuns 1. 449 de doze de vaccin, fiind administrate peste 891. in ultimele 24 de ore, au fost imunizate peste 35. 000 de persoane.

Peste 661.000 de persoane, vaccinate pana acum in Romania: Cate vaccinuri au fost administrate in ultimele 24 de ore, la nivel national

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV)anunta luni seara ca in ultimele 24 de ore, in Romania, au fost vaccinate peste 35. 000 de persoane, astfel c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )