Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania se afunda tot mai mult in datorii. Care e dobanda zilnica a imprumuturilor contractate de statul roman

Antena3 Antena3,
Romania se afunda tot mai mult in datorii. Care e dobanda zilnica a imprumuturilor contractate de statul roman

Romania se afunda tot mai mult in datorii. Numai anul acesta statul urmeaza sa imprumute 74 de miliarde de lei, iar datoria publica a trecut deja de pragul de 350 de miliarde de lei, adica aproape. continuă pe Antena3

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, implicat tot mai mult in politica

Fiul cel mic al lui Nastase este tot mai implicat in politica. Mihnea este consilier de politica externa la Parlamentul European, la cabinetul lui Catalin Ivan. Salariul sau de baza este de 1. 600 de.

Saloanele auto sunt tot mai putin interesante pentru marcile auto - De ce de la Frankfurt vor lipsi noua brand-uri

De la Salonul Auto de la Frankfurt vor lipsi noua marci ale caror vanzari totale reprezinta o cincime din masinile noi care se vand pe continent. Daca pana acum 2-3 ani rar o marca mare absenta de la Geneva, Paris sau Frankfurt, in prezent tot mai multe marci considera ca nu are rost sa investeasca milioane de euro in standuri la celebrele saloane. Marcile aleg evenimentele proprii separate sau unele mult mai dinamice.

Fenomen ingrijorator in Romania. Avem printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor este in crestere

Romania este una dintre tarile fruntalse din Uniunea Europeana, cu cei mai multi tineri care nu urmeaza studii, dar nici nu muncesc. ingrijorator este faptul ca numarul lor tot creste. Potrivit.

Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Bacau

Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit, sambata dupa-amiaza, la groapa de gunoi a municipiului Bacau, care a cuprins o suprafata de aproximativ un hectar, anunta News. ro.

Edi Iordanescu: Puteam obtine mai mult

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edi Iordanescu, considera ca formatia putea obtine mai mult de un punct in meciul cu Steaua si nu se fereste sa critice arbitrajul.

Tinute cruise made in Romania: imprimeuri exotice si materiale vaporoase FOTO

Designerii romani se raporteaza tot mai mult la ceea ce se intampla in industria fashion internationala. Asta s-a intamplat si saptamana trecuta in cadrul Summer Fashion Gala 2017, eveniment organizat de analistul de moda Alin Galatescu si Manifesto PREvents. Nu ma putin de 12 colectii de vacanta au fost prezentate in gradina castelului Ghica din Bucuresti, de la rochii foarte elegante la outfituri lejere.

VIDEO. Tot mai aproape de recunoasterea mondiala. Bibliotecarul roman Avram Iancu, care traverseaza Dunarea inot pentru a intra in Cartea Recordurilor, a ajuns in Romania

Avram Iancu, bibliotecarul care a inceput in 20 iunie sa traverseze Dunarea inot, in incercarea de a stabili un record mondial, a ajuns, marti, in Romania, fiind asteptat de sute de persoane pe malul fluviului, in judetul Caras-Severin.

Business report:Fenomen ingrijorator: Romania are printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor tot creste; Peste 23.300 de locuri de munca vacante, la nivel national; Vanare de vant: mai este cineva interesat sa investeasca

Discounturi record: Germanii vor inunda piata cu peste un milion de masini rulate. Piata second-hand din Germania va fi in curand saturata de. De ce a fost transformata o padure din Baia de Fier intr-un loc parca desprins din Alice in Tara Minunilor. Atunci cand copacii nu-ti mai spun nimic, artistii ii.

Romania trebuie sa investeasca in infrastructura mai mult decat vor guvernele sale. Autostrazile pot salva polii saraciei

Romania are nevoie de investitii in infrastructura in valoare de 237 de miliarde de dolari pana in anul 2040. Dar tendintele de cheltuieli indica o suma investita de numai 226 de miliarde de dolari.

Tot mai putini romani isi asigura locuinta in eventualitatea unui dezastru

Numarul romanilor care isi fac asigurarea obligatorie a locuintelor scade constant. La finalul lunii iulie erau cu 4% mai putine polite active de asigurare obligatorie a locuintei PAD) decat anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )