Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania a ajuns la 372 de morti din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Romania a ajuns la 372 de morti din cauza coronavirusului

Numarul de decese ale unor pacienti cu coronavirus a ajuns, pe teritoriul Romaniei, la 372, a anunta. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut duminica de 10. 000 in Marea Britanie, dupa raportarea a 737 de morti in ultimele 24 de ore, a anuntat Ministerul Sanatatii.

UPDATE Alte opt decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul a ajuns la 314

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica seara in Romania. Bilantul a ajuns la 314. in cursul diminetii au fost raportate alte 15 decese.

IEA se asteapta la o scadere record a cererii de petrol in 2020, din cauza coronavirusului

Cererea globala de petrol ar urma sa inregistreze in 2020 o scadere record cu 9,3 milioane de barili pe zi, din cauza paralizarii economiei mondiale, ca urmare a pandemiei de Covid-19, a anuntat miercuri Agentia Internationala a Energiei IEA), in raportul sau pe luna aprilie.

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit marti prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters.

IATA: veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit.

Coronavirus in Romania: Alte 11 decese. Bilantul a ajuns la 362 de morti

Alte 11 decese din cauza coronavirusului au fost raportate in Romania miercuri dimineata, bilantul mortilor ajungand la 362. Este vorba de trei barbati si trei femei cu varste cuprinse intre 50 si 82 de ani. --------13:00 Alte 337 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate miercuri in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 7.

Piata Berceni Sud, inchisa temporar de ANPC din cauza coronavirusului

Piata Berceni Sud a fost inchisa temporar, miercuri, de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) pentru ca nu a respectat normele pentru combaterea prevenirii coronavirusului, fiind aplicata si o amenda in valoare de 10. 000 de lei.

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde dolari,din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit, ieri, prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Sefa Comisiei Europene: Persoanele in varsta ar putea fi nevoite sa stea in izolare tot anul din cauza coronavirusului Speram sa avem vaccinul pana la sfarsitul lui 2020

Persoanele in varsta ar putea sa fie nevoite sa stea in izolare pana la finalul anului pentru a se proteja de coronavirus, a declarat presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de Guardian. Ea a mai afirmat ca spera ca laboratoarele europene sa dezvolte un vaccin spre sfarsitul anului.

Un marinar din echipajul portavionului nuclear USS Theodore Roosevelt, aflat in centrul unui scandal, a murit din cauza coronavirusului

Un marinar american a murit luni din cauza noului coronavirus - primul mort de la bordul portavionului nuclear american USS Theodore Roosevelt, relateaza Reuters, potrivit news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )