Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania aloca cele mai mici sume din UE pentru prestatiile familiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania aloca cele mai mici sume din UE pentru prestatiile familiale

Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana cand vine vorba de sumele alocate anual pentru prestatiile familiale, 104 euro pe cap de locuitor in 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding).

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

Cele mai vandute telefoane din 2020: pentru ce au optat oamenii in pandemie

Un numar mare de industrii au inregistrat pierderi semnificative pe perioada pandemiei. Cand vine insa vorba de smartphone-uri, se pare ca exista cateva terminale care s-au vandut foarte.

Jurnalista malteza Daphne Caruana Galizia, asasinata la ordinul unui fost ministru. Cat a costat una dintre cele mai cunoscute executii din istoria recenta

Jurnalista de investigatii Daphne Caruana Galizia, in varsta de 53 de ani, care demascase numeroase cazuri de spalare de bani si coruptie in Malta, a fost ucisa la 16 octombrie 2017. O incarcatura.

Focar de coronavirus la unul dintre cele mai importante spitale din Capitala

Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni confirma informatia aparuta in mass-me.

Citu: PSD a crescut voit preturile trei ani la rand.Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din UE

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana si acuza PSD ca a crescut voit inflatia, in detrimentul populatiei.

Romanii au talent: cati oameni s-au uitat la finala de acasa si ce editie a adunat cele mai mari audiente din istoria show-ului FOTO

Finala de acasa a show-ului Romanii au talent a fost lider incontestabil de audienta vineri seara, 29 mai. Show-ul de la Pro TV scos cifre chiar peste editia de anul trecut, cand a fost live in studioul emisiunii, cu public in sala.

De 1 iunie, natalitatea din Romania e pe butuci: cele mai afectate judete de copii putini

La fel ca in cazul multor tari europene, natalitatea din Romania nu este un subiect imbucurator. Cu mici exceptii, numarul copiilor tinde sa scada in fiecare colt al tarii. Ziua de 1.

Business report Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei. Costurile noii normalitati de la birou. Patronii anunta costuri mai mici la terase. Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza

Dupa mai bine de 14 ani, activitatea Renault Technologie Roumanie ar putea avea de suferit. * Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei: interviu cu Mihai Matei, presedintele ANIS. * Coronavirusul a muscat peste 150 de milioane de lei din profitul net al bancilor numai in trimestrul I 2020. * Costurile noii normalitati de la birou, atuul operatorilor de spatii flexibile dupa coronavirus. * Patronii anunta costuri mai mici la terase. * Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza Covid-19.

Patronii anunta costuri mai mici la terase

Notele de plata la restaurant vor fi mai mici decat in trecut, penttru ca operatorii de restaurante nu vor pune presiune pe preturi, in perioada urmatoare, a declarat, duminica, Daniel Mischie, presedintele Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )