Libnet.ro
UNICEF

11:00

Focar de coronavirus la unul dintre cele mai importante spitale din Capitala

România Liberă România Liberă,
Focar de coronavirus la unul dintre cele mai importante spitale din Capitala

Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni confirma informatia aparuta in mass-me. continuă pe România Liberă

Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, atacat de noul coronavirus. Cate cadre medicale sunt pozitive la COVID-19

O infectare cu noul coronavirus a aparut intr-unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Concret, 16 cadre medicale din Sectia de Chirurgie Generala a Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti au fost depistate pozitiv. Alte zeci de teste sunt in lucru.

Jurnalista malteza Daphne Caruana Galizia, asasinata la ordinul unui fost ministru. Cat a costat una dintre cele mai cunoscute executii din istoria recenta

Jurnalista de investigatii Daphne Caruana Galizia, in varsta de 53 de ani, care demascase numeroase cazuri de spalare de bani si coruptie in Malta, a fost ucisa la 16 octombrie 2017. O incarcatura.

Spania continua relaxarea restrictiilor: Patru insule intra in cea mai avansata faza de iesire din una dintre cele mai stricte carantine ale Europei

In patru insule de mici dimensiuni din Spania vor putea fi deschise terasele la 75% din capacitate, incepand de luni, anunta guvernul Pedro Sanchez, ca parte din programul in patru faze prin care si-a.

Brexit: Primarul Londrei, Sadiq Khan, cere guvernului britanic sa extinda perioada de tranzitie, data fiind situatia generata de COVID-19

Unul dintre cele mai importante evenimente din istoria recenta a Uniunii Europene UE) a fost reprezentat de Referendumul asupra mentinerii Regatului Unit in blocul comunitar, al carui rezultat este cunoscut sub.

Directorul Institutului international de vaccinuri, despre COVID si microchip: E ceva de domeniul SF

Directorul general al Institutului international de vaccinuri din Seul, dr. Jerome Kim, fost colonel in armata SUA, unde a lucrat timp de 20 de ani la unul dintre cele mai importante programe ale armatei americane, a vorbit la Antena 3, intr-un interviu acordat Andreei Sava pentru Descoperiti, despre natura coronavirusului si teoriile conspiratiei.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Liliecii

Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. Unul dintre cei cu capul in jos zice: Uite, ma, asta iar a lesinat!.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pensionari

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: Cum asa? Primul pensionar: Doar nu moare inaintea.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Canalul

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal. P1: - Ba, scoate-ma de aici . - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding).

Zece dintre cele mai bune filme despre extraterestri

Va propunem o colectie de filme despre extraterestri care au primit recenzii bune atat de la critici, cat si de la public.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )