Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania si alte doua state au blocat o declaratie UE care critica mutarea Ambasadei SUA la Ierusalim

B1 B1,
Romania si alte doua state au blocat o declaratie UE care critica mutarea Ambasadei SUA la Ierusalim

Romania, Cehia si Ungaria au blocat o declaratie a statelor membre UE care cuprindea critici referitoare la mutarea Ambasadei americane din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza postul israelian Canal. continuă pe B1

Un barbat este dat disparut dupa ce s-a rasturnat cu barca in Delta Dunarii. Alte doua persoane au reusit sa se salveze

O persoana este disparuta dupa ce barca in care se afla s-a rasturnat in Delta Dunarii, alte doua persoane care erau in ambarcatiune reusind sa ajunga la mal. La aceasta ora, pompierii il cauta pe barbatul disparut.

Craiova: Alte doua rachete de semnalizare au fost descoperite in gradina unui bloc

Alte doua rachete de semnalizare au fost gasite, miercuri, in gradina unui bloc din Craiova, aproape de locul in care un dispozitiv similar a cazut pe o masina. Rachetele au fost ridicate de procurori, iar o.

Ambasada Rusiei distribuie o stire Sputnik care critica faptul ca la receptia de Ziua Victoriei nu a venit niciun demnitar romn, nsa este laudat ambasadorul SUA

Ambasada Rusiei la Bucuresti a distribuit pe Facebook o stire a Sputnik. md acuzand faptul ca niciun demnitar roman nu a venit la receptia de Ziua Victoriei organizata miercuri de reprezentanta diplomatica si este laudat ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a participat la eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )