Libnet.ro
UNICEF

21:15

in Romania anului 2018 au avut loc 633 de crime cu autor necunoscut. Cati dintre ei vor lovi din nou?

Adevărul Adevărul,
in Romania anului 2018 au avut loc 633 de crime cu autor necunoscut. Cati dintre ei vor lovi din nou?

La intervale relativ scurte de timp, Romania este trezita la realitate de evenimente care par scoase din documentarele de tipul worst case scenario. Am avut inundatii care au devastat un sfert de tara iar statul a reactionat tarziu si prost. Am avut tragedia de la Colectiv unde au murit, in centrul Bucurestiului, 64 de persoane, a lasat insemnati pe viata alte zeci si a marcat o generatie. continuă pe Adevărul

Populatia din Caracal, avertizata prin RO-ALERT. in zona garii, au avut loc scurgeri dintr-un vagon cu propilena

Pericol de explozie, aseara 29 iulie), in zona Garii Caracal! Un apel la numarul de urgenta 11, efectuat aseara 29 iulie, a semnalat faptul ca sunt scurgeri de substante periculoase dintr-un vagon al unui tren incarcat cu propilena, in zona Garii Caracal. La fata locului, au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratul pentru Situatii .

Un caz asemanator cu cel din Caracal a avut loc in Serbia. Ce schimbari a adus guvernul sarb imediat!

Un caz similar cu cel din Caracal, care a avut loc in Serbia, a atras schimbari importante in guvernul sarb. Moartea tinerei Tijana Juric a atras dupa sine o serie de amendamente la Codul Penal, printre care si Legea Tijana, care prevede inchisoarea pe viata fara drept de eliberare conditionata. Ce pedeapsa ar primi criminalul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )