Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romania anunta Comisia Europeana ca poate produce vaccin. Nu avem nevoie sa cumparam din Rusia

România Liberă România Liberă,
Romania anunta Comisia Europeana ca poate produce vaccin. Nu avem nevoie sa cumparam din Rusia

Guvernul Citu a anuntat autoritatile europene ca Romania este in masura sa produca vaccin anti Cov. continuă pe România Liberă

COMISIA EUROPEANA: Codul european al comunicatiilor electronice, neimplementat la Bucuresti

Decidentii politici din tara noastra au depasit termenul limita de transpunere a normelor europene in legislatia interna Comisia Europeana a initiat, ieri, proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru ca nu au transpus noile norme ale UE in sectorul telecomunicatiilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana admite ca a subestimat dificultatile producatorilor de vaccinuri si creeaza un grup de lucru ce va colabora cu acestia

Comisia Europeana a constituit un grup de lucru care sa colaboreze cu companiile farmaceutice, sa identifice principalele obstacole pentru productia de vaccinuri anti-Covid-19 si sa pregateasca blocul comunitar pentru noile variante ale coronavirusului, a declarat pentru agentia EFE comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, in timp ce statele UE se confrunta cu livrari intarziate ale vaccinurilor contractate de executivul comunitar, relateaza Agerpres.

Comisia Europeana investigheaza ajutorul acordat de statul roman Complexului Energetic Oltenia

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata care vizeaza Complexul Energetic Oltenia. Demersul Executivului comunitar urmareste sa stabileasca daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane acestei compaii sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat destinate intreprinderilor aflate in dificultate.

Comisia Europeana deschide o investigatie aprofundata al Planului de Restructurare a CEO. Compania energetica are mari probleme

Comisia Europeana a transmis ca va deschide o investigatie aprofundata a Planului de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia CEO), producatorul de energie electrica pe baza de carbune care are aproximativ 12. 000 de salariati.

Comisia Europeana a deschis o investigatie pentru ajutorul de stat de 2 miliarde de euro pentru Complexul Energetic Oltenia

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane Complexului Energetic Oltenia SA CE Oltenia) sunt conforme cu normele UE.

Lovitura pentru Guvern de la Comisia Europeana: are indoieli in privinta ajutorului de stat, de 2 miliarde de euro, acordat CE Oltenia

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane Complexului Energetic Oltenia SA CE Oltenia) sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat acordate intreprinderilor aflate in dificultate.

Florin Citu: Vom incerca sa producem un vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat sambata ca Romania discuta cu Comisia Europeana posibilitatea de a produce unul dintre vaccinurile anti-Covid la Institutul Cantacuzino.

Digi24: Ce se intampla daca vaccinurile devin ineficiente. Comisia Europeana a avut discutii cu producatorii

Intr-un editorial scris pentru Digi24. ro, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si comisiarul european pentru Transporturi, Adina Valean, anunta discutii avute zilele trecute cu producatorii de vaccinuri, in urma carora a fost stabilit un mecanism de schimb de informatii in vederea imbunatatirii vaccinurilor, daca acestea vor deveni ineficiente pentru noile variante ale virusului SARS-CoV-2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )