Libnet.ro
UNICEF

23:00

Florin Citu: Vom incerca sa producem un vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Vom incerca sa producem un vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat sambata ca Romania discuta cu Comisia Europeana posibilitatea de a produce unul dintre vaccinurile anti-Covid la Institutul Cantacuzino. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Vom incerca sa producem vaccinul in Romania, la Cantacuzino (VIDEO)

Florin Citu, premierul Romaniei, a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, ca Romania va incerca sa produca vaccinul anti-Covid-19, la Institutul.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

Citu nu vrea ca Romania sa cumpere vaccinul rusesc Sputnik: Vom incerca sa producem vaccinul la Cantacuzino

Premierul Florin Citu a afirmat, intrebat sambata daca Romania va achizitiona vaccin din Rusia sau China, ca nu va face acest lucru si ca a fost trimisa o scrisoare, in urma unei intrebari adresate de Comisia Europeana, iar tara noastra si-a aratat disponibilitatea de a produce vaccinul impotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

Cu ce tricou a venit premierul Florin Citu la rapel. Ma simt foarte bine dupa vaccin

Premierul Florin Citu s-a vaccinat sambata la pranz, 6 februarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr Carol Davila, cu doza de rapel anti-COVID-19 de la Pfizer, la 21 de zile dupa prima inoculare.

FLORIN ROMAN: in mandatului de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile atat la CEC, cat si la EximBank

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat ca in mandatul de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile la CEC si la EximBank, insa a fost blocat de acest sistem pe care incerca sa il modifice. Acesta a remintit ca, inca din luna iunie 2019, a depus o propunere legislativa pentru diminuarea numarului de membri din consiliile de administratie si din consiliile de supraveghere.

Florin Citu, despre sporurile acordate bugetarilor: Anul acesta vom incepe cu o limitare si de anul viitor vom modifica legea (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca a terminat analiza legata de sporurile bugetarilor, mentionand ca anul acesta se va incepe cu o limitare si de anul viitor se va modifica.

Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca Romania are suficiente centre de vaccinare, problema fiind aceea a numarului de doze de vaccin. Avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate, a spus prim-ministrul.

FLORIN CITU: Parintii nu trebuie sa vina la scoala cu formularul completat pentru testarea COVID a copiilor

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca parintii nu trebuie sa se prezinte la scoala cu un formular completat prin care sa-si dea acordul pentru testarea COVID a copiilor si ca se va face acest lucru doar in cazul in acelor copii care prezinta simptome, el adaugand ca Ministerul Educatiei a dat un comunicat pe acest subiect.

FLORIN CITU, DESPRE O MODIFICARE A CALCULULUI RATEI DE INFECTARE: Pana acum, ce s-a facut a functionat foarte bine

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca, din datele pe care le are, modul de calcul al ratei de infectare cu SARS-CoV-2 a functionat foarte bine, subliniind ca o schimbare in acest sens ar trebui bazata pe o fundamentare stiintifica si ar trebui sa simplifice lucrurile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )