Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are 1185 de morti din cauza coronavirusului. Ultima victima este o asistenta medicala

România Liberă România Liberă,
Romania are 1185 de morti din cauza coronavirusului. Ultima victima este o asistenta medicala

Romania avea, pana in dupa-amiaza zilei de duminica, 24 mai, 1185 de decese ale unor persoane care e. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza coronavirusului (FOTO)

New York Times si-a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate pe teritoriul SUA din cauza coronavirusului. Statele Unite sunt de mai multe saptamani epicentrul pandemiei de COVID-19, cu peste 1,6 milioane de.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

SUA: 1.260 de decese inregistrate in 24 de ore din cauza coronavirusului

Statele Unite au inregistrat 1. 260 de decese din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate vineri la orele 20. 30 sambata, 00. 30 GMT) de universitatea americana Johns Hopkins.

MAE: Peste 270 de romani, repatriati din Franta si Marea Britanie, in contextul restrictiilor impuse din cauza coronavirusului. Printre ei, studenti, medici rezidenti, turisti, persoane fara adapost

Ministerul de Externe a anuntat revenirea in tara a 277 de romani care se aflau in Franta, respectiv Marea Britanie si care au fost afectati de masurile de restrangere a transportului aerian, adoptate in.

Coronavirus in Romania: 4 noi decese din cauza Covid-19 Bilantul total ajunge la 1170

Alte 4 persoane, cu varste cuprinse intre 54 si 89 de ani, au decedat in Romania din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 1170, potrivit unei informari difuzate sambata dimineata de Grupul de Comunicare Strategica.

Sapte noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul mortilor in Romania a urcat la 1.166

Alte sapte persoane, cu varste cuprinse intre 33 si 93 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 1. 166, potrivit unei informari difuzate vineri seara de Grupul de Comunicare Strategica.

Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, pentru prima si singura data in viata eim a ajuns sa se ascunda intr-un tufis.

MIG-uri romanesti si bulgaresti si F-16 turcesti, ridicate din cauza unor bombardiere si avioane de lupta rusesti care au zburat deasupra Marii Negre

Mai multe aeronave militare romanesti, bulgaresti si turcesti au fost trimise intr-o misiune de politie aeriana din cauza a patru aeronave rusesti care au zburat, marti, deasupra Marii Negre, in apropierea spatiului NATO.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte noua decese. Bilantul a ajuns la 1.185 Printre pacienti, o femeie de 45 de ani fara alte afectiuni

Alte noua persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor a ajuns duminica la 1. Printre pacienti se numara si o femeie de 45 de ani care nu avea alte afectiuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )