Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romania are cea mai mare rata de deces la pacienti cu Covid-19 din Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Romania are cea mai mare rata de deces la pacienti cu Covid-19 din Uniunea Europeana

Romania a urcat de pe locul 2 pe prima pozitie in topul negru al deceselor in randul pacientilor inf. continuă pe România Liberă

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istorie

Producatorul francez de autoturisme Renault, proprietarul Dacia, a inregistrat in primul semestru din acest an cea mai mare pierdere din istoria companiei, de aproape 7,3 miliarde de euro, scrie Bloomberg.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in iunie

In iunie, luna in care in majoritatea statelor membre ale UE au inceput sa fie ridicate restrictiile menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), rata somajului a urcat la 7,1%, de la 7% in mai, in timp ce in zona euro rata somajului a crescut la 7,8%, de la 7,7%, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in iunie

In iunie, luna in care in majoritatea statelor membre ale UE au inceput sa fie ridicate restrictiile menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), rata somajului a urcat la 7,1%, de la 7% in mai, in timp ce in zona euro rata somajului a crescut la 7,8%, de la 7,7%.

Coronavirus: Marea Britanie a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii excesive dintre tarile europene

Marea Britanie s-a confruntat cu cea mai mare mortalitate exesiva inregistrata in Europa de la inceputul pandemiei declansate de noul coronavirus, in timp ce alte tari, precum Spania, au cunoscut varfuri mai marcate si mai localizate, a raportat joi un studiu britanic realizat pe 21 de tari europene, relateaza AFP si Reuters.

REPORTAJ Dulcele arid al Cretei: voiaj, in ciuda pandemiei, in cea mai mare insula a Greciei

In insula Creta, ce poate fi mai incantator decat o inghetata cu fistic, savurata la umbra unui palmier, cand picioarele goale se joaca in nisipurile albe si aurii. Asa, fara griji, se pleaca in explorarea farmecului discret al stancilor golase si al cochetelor orase cretane.

Povestea tragica a gravidelor rapuse de COVID-19. Boala le-a rapit cea mai mare bucurie a vietii

Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei si mai ales din cea de familie. Soarta nu a fost insa de partea a doua femei insarcinate, care au pierdut lupa cu noul coronavirus si au.

Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Florin Citu a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum cere legea, dar esalonat. Potrivit ministrului de Finante, procentul de majorare a pensiilor in perioada urmatoare va fi stabilit de Executiv si va fi strict o decizie politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )