Libnet.ro
UNICEF

21:30

Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Antena3 Antena3,
Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Florin Citu a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum cere legea, dar esalonat. Potrivit ministrului de Finante, procentul de majorare a pensiilor in perioada urmatoare va fi stabilit de Executiv si va fi strict o decizie politica. continuă pe Antena3

Florin Citu, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, vineri, ca se asteapta ca Romania sa nu aiba o recesiune tehnica, adica doua trimestre negative consecutive. Potrivit acestuia, trimestrul doi va fi singurul din acest an cu contractie economica, in timp ce celelalte vor avea crestere economica pozitiva.

Mesaj de ULTIMA ORA despre pensii. Anuntul facut de Klaus Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca pensiile vor creste, insa nu cu 40%, Guvernul urmand sa calculeze cat va fi majorarea. Alocatiile pentru copii vor creste pas cu pas.

Klaus Iohannis, informatii de ULTIMA ORA despre noile restrictii de la 1 august - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele. Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor jurnalistilor.

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

Ce se intampla cu scolile din septembrie. Anunt de ultima ora

Daca momentul in care ridicarea restrictiilor intarzie sa apara, elevii se vor intoarce la scoala in conditii cu totul speciale. Pentru moment, se vorbeste despre mutarea lor in containere sau corturi, pentru a se respecta distantarea sociala, sau mai putin elevi in clase, ore mai scurte, plus alte limitari, sau chiar descentralizarea deciziei, pe fiecare .

Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Astfel, primul turneu al romancei ar urma sa fie la Praga, incepand cu 10 august. in plus, fostul lider mondial a decis sa nu participe la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Halep nu vrea .

Raiffeisen Bank, anunt de ultima ora: se intampla acum si acesti romani sunt vizati direct

Raiffeisen vine cu un anunt de ultima ora si sustine ca se adapteaza vremurilor. in perioada pandemiei, multa lume a lucrat de acasa si aceasta schimbare de comportament influenteaza.

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

Florin Citu, anuntul asteptat de milioane de romani. Cu cat se vor majora, de fapt, pensiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu a vorbit in cursul serii de miercuri despre majorarea pensiilor, incepand cu 1 septembrie. Acesta nu vine cu vesti imbucuratoare, astfel ca pensionarii nu vor putea primi o majorare de 40%, asa cum li se promisese, ci una de 10%. Citu le da totusi sperante varsnicilor, mentionand faptul ca premierul ar .

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca alocatiile vor creste, la 1 august, cu un procent cuprins intre 15% si 20%. Csu a reiterat ideea ca nu se pot dubla alocatiile in acest an, insa a precizat ca Guvernul intenioneaza sa le dubleze intr-un timp foarte scurt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )