Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania are cea mai proasta securitate cibernetica din UE

Playtech Playtech,
Romania are cea mai proasta securitate cibernetica din UE

Daca nu-ti era evident deja, Romania sta cel mai prost, dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, la capitolul securitate cibernetica. Care este cea mai sigura tara din punctul de. continuă pe Playtech

Firmele din Romania suporta cea mai brusca majorare a costurilor cu lucratorii, din UE. Salariul in constructii

Firmele din Romania suporta in continuare cele mai mari cresteri procentuale ale costurilor cu forta de munca, inclusiv cu salariile, comparativ cu situatia din toata Uniunea Europeana, releva datele Eurostat publicate luni. in ciuda cresterilor salariale din mediul privat, tot sectorul bugetar a are cea mai brusca majorare de salarii in Romania. Atentie, vorbim despre cresterea procentuala a salariilor, pentru ca in cifre absolute lucratorii romani raman tot printre ultimii in UE in privinta banilor pe care ii primesc efectiv de la angajatori.

Eurostat: Romania a ajuns la cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana (FOTO)

In aceeasi zi in care Viorica Dancila lauda performantele economice ale Guvernului PSD-ALDE, Eurostata publicat date care arata ca inmai 2019, Romania a inregistrat o rata a inflatiei de 4,4%,.

Romania are cele mai mici preturi la alimente si bauturi non-alcoolice din Uniunea Europeana

Romanii au platit in 2018 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente din bauturi non-alcoolice comparabile, 66% din pretul mediu la nivelul UE, la polul opus fiind danezii care pentru.

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

Solstitiul de vara 2019: 21 iunie cea mai lunga zi din acest an. Traditii si obiceiuri

Solstitiul de vara 2019 are loc la 21 iunie care este cea mai lunga zi din an si marcheaza inceputul verii astronomice. Dupa momentul solstitiului de vara, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca, timp de 6 luni, pana la 21 decembrie, momentul solstitiului de iarna. Solstitiul de vara este asociat cu diverse traditii populare in toata lumea, de sorginte pagana si crestina, in Romania fiind asociat cu Sanzienele sau Dragaica.

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Datele publicate luni de Oficiul European de Statistica arata ca Romania a inregistrat in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere a costurilor orare cu forta de munca, tara noastra fiind urmata, in topul Eurostat, de Bulgaria si Slovacia.

DACIAN CIOLOS: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce isi doreste de la viitoarele alegeri, spunand ca avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania.

Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care s.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 8; Romania are trei sportive in TOP 100

Cu 3963 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 8 in clasamentul WTA, intr-o ierarhie al carui podium arata astfel: Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova. Romania are trei reprezentate in TOP 100: Halep 8), Buzarnescu 42) si Cirstea 77).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )