Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

România Liberă România Liberă,
Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care s. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce ne dorim de la viitoarele alegeri

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce isi doreste de la viitoarele alegeri, spunand ca avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania.

Stirile ProTV: Angajatii ideali: nu obosesc, nu gresesc si nu iau concediu. Romania are nevoie de 10.000

Cu o industrie in mare parte manufacturiera, productia din Romania nu are nicio sansa in fata concurentilor din vest. Fabricile de la noi ar avea nevoie urgenta de cel putin zece mii de roboti industriali, potrivit estimarilor expertilor.

Dacian Ciolos propune un PACT in interiorul opozitiei: Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gandita inca de acum

Dacian Ciolos, liderul PLUS, sustine ca este nevoie de un pact al partidelor de opozitie din Romania, pentru clarificarea obiectivelor pentru viitoarele alegeri. Ciolos este de parere ca orice conflict in.

Campanie de strangere de fonduri pentru profesorul Vintila Mihailescu, diagnosticat cu leucemie. Are nevoie de 250.000 de euro pentru transplant de celule stem

Cunoscutul antropolog si profesor Vintila Mihailescu, diagnosticat cu un tip de cancer agresiv al sangelui, are nevoie de un transplant de celule stem, fiind singura sansa de supravietuire. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul si transplantul la un spital din Franta sunt de minimum 250. 000 de euro, iar familia acestuia a declansat pe Facebook o campanie de strangere de fonduri.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 8; Romania are trei sportive in TOP 100

Cu 3963 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 8 in clasamentul WTA, intr-o ierarhie al carui podium arata astfel: Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova. Romania are trei reprezentate in TOP 100: Halep 8), Buzarnescu 42) si Cirstea 77).

Antropologul Vintila Mihailescu are leucemie si are nevoie de ajutor. Campanie de strangeri de fonduri pentru un transplant de celule stem

Cunoscutul antropolog si profesor Vintila Mihailescu are nevoie de ajutor. Profesorul a fost diagnosticat cu leucemie, iar familia si prietenii acestuia s-au mobilizat pentru a strange bani pentru ajutorarea sa.

HOROSCOP. De ce are nevoie fiecare zodie in aceasta saptamana

HOROSCOPCum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza. HOROSCOP Berbec - Ai nevoie sa ramai optimista Poate ca acum lucrurile nu se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )