Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania are cei mai multi utilizatori de Internet din Europa de Sud-est

Adevărul Adevărul,
Romania are cei mai multi utilizatori de Internet din Europa de Sud-est

Romania este cea mai mare tara din Sud Estul Europei in ceea ce priveste numarul de utilizatori de internet. in decembrie 2013 s-au inregistrat 8. 8milioane de internauti, conform raportului Online Landscape: South East Europe realizat de Gemius, remis Adevarul. continuă pe Adevărul

Romania are cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini. in acelasi timp, Dacia se situeaza printre primele marci de pe piata auto europeana dupa cresterea vanzarilor.

Barbatii romani de peste 45 de ani, cei mai stresati la locul de munca

Romania nu are legislatie care sa permita identificarea, masurarea si reducerea stresului la locul de munca, desi studiile arata ca barbatii de peste 45 de ani sunt cei mai afectati la acest capitol si ca peste jumatate din numarul total de zile de lucru pierdute sunt atribuite stresului.

Am strans cureaua prea rau. Romanii dau mai multi bani pe taxe decat pe mancare

Romanii dau mai multi bani pe taxe decat pe mancare. Anul trecut, un roman a platit la stat cu 20% mai mult decat a cheltuit pe alimente. in medie, anul trecut, un salariat a platit statului impozite,.

Ministrul Agriculturii: Romania are un potential extrem de imporant pentru productia de biomasa

Romania are un potential in agricultura extrem de important in productia de biomasa pentru energie, pe primul loc fiind sectorul deseurilor agricole, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Victor Ponta: Reducerea CAS poate fi sustinuta pentru mai multi ani daca se recupereaza cele 40 miliarde de lei datorate de firmele aflate in insolventa catre ANAF

Premierul Victor Ponta sustine ca exista posibilitatea mentinerii reducerii CAS pentru mai multi ani daca se recupereaza arieratele datorate catre bugetul asigurarilor sociale, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Potrivit premierului, exista o veste buna si una proasta. Cea buna este ca daca vor fi recuperate datoriile catre ANAF ale contribuabililor aflati in insolventa, reducerea CAS va putea fi mentinuta pentru aproximativ 8 ani. Vestea rea este ca exista un blocaj in ceea ce priveste Codul Insolventei, care inca nu este promulgat, mai spune premierul.

Premierul Irakului a concediat mai multi comandanti de rang inalt ai fortelor irakiene de securitate

Premierul irakian, Nouri al-Maliki, a concediat, marti, mai multi comandanti de rang inalt din cadrul fortelor de securitate care au esuat in tentativa de a impiedica ofensiva jihadistilor in tara, relateaza.

Ancheta la Timisoara: Un tanar a fost batut de mai multi agenti de paza, la un concert

Politistii din Timisoara s-au sesizat din oficiu si au inceput o ancheta dupa ce in presa locala au aparut imagini cu un tanar batut cu pumnii si picioarele de mai multi agenti de paza, in timpul unui concert desfasurat la sfarsitul saptamanii in oras, agresorii si victima urmand sa fie audiati.

Oamenii destepti distrug planeta, avertizeaza Noam Chomsky, unul dintre cei mai influenti ganditori americani

Schimbarile climatice afecteaza existenta speciei umane, avertizeaza Noam Chomsky, unul dintre cei mai influenti ganditori americani.

Unul dintre cei mai importanti suspecti in atacul din Benghazi, capturat de SUA

Armata Statelor Unite ale Americii au capturat unul dintre principalii suspecti implicati in cazul atacului asupra consulatului american din Benghazi din 2012. Suspectul a fost capturat duminica spre luni, in urma urma unui raid nocturn organizat pe teritoriul libian.

Franta vrea mai multi turisti

Franta, principala destinatie turistica a lumii, are ca obiectiv atragerea a 100 de milioane de turisti straini pe an, fata de 83 de milioane de turisi in 2012, a declarat joi ministrul Afacerilor Externe si Dezvoltarii Internationale, Laurent Fabius .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )