Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are cel mai bun raport pretviteza la internet din lume

Adevărul Adevărul,
Romania are cel mai bun raport pretviteza la internet din lume

Romania se situeaza pe locul 1 in lume la raportul pretviteza al conexiunii la internet, utilizatorii platind un pret infim pentru una dintre cele mai mari viteze de descarare din lume, arata un raport realizat de vouchercloud, o companie ce apartine grupului global de e-commerce Groupon. continuă pe Adevărul

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MARTIE Avans de 3,39% pentru SIF Oltenia

Marcand o crestere a cotatiei de 3,39%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 martie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET- FI, in perioada avuta in vedere.

(P) Este tutunul de rulat Mac Baren cel mai bun de pe piata?

Tutunul de rulat devine din ce in ce mai popular, iar acest fenomen este perfect de inteles avand in vedere ca atat calitatea tutunului este mai crescuta decat cea din tigarile obisnuite, cat si pretul acestuia este mult mai convenabil. Dar cu atat de multe variante pe piata, care este oare cel mai bun tutun de rulat? Iti vom face noi o propunere: tutun de rulat Mac Baren.

Care este cel mai bun sapun in lupta cu noul coronavirus

Cel mai bun sapun cu care ne putem spala pe maini in aceasta perioada de transmitere rapida a coronavirusului este cel clasic, de rufe, a spus medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala.

Miliardarul Bill Gates da solutia in cel mai bun scenariu al pandemiei

Al doilea cel mai bogat om de pe planeta, Bill Gates spune ca singura alternativa cu adevarat valida la gestionarea cu succes a crizei pandemice este izolarea timp de 6 pana la 10 saptamani. Numai asa se pot salva vieti si numai asa economia poate fi ajutata sa se recupereze. Nu putem avea ambele lumi .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 MARTIE Salt de 17% pentru Nuclearelectrica

Impulsionate de anuntul privind distribuirea sumei de 498,42 de milioane de lei ca dividende, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) au cunoscut un salt de 17,02% in perioada 23 - 30 martie, in raport cu moneda euro, situandu-se astfel pe a doua treapta in topul celor mai bune randamente de la Bursa de la Valori Bucuresti BVB) in intervalul analizat.

Aleksandr Lukasenko: Sportul este cel mai bun antivirus

Presedintele Belarus, Aleksandr Lukasenko, a disputat in weekend un meci de hochei pe gheata la Mins.

Cu cel mai redus buget la Sanatate din UE, nu ne miram de ce testarile de COVID sunt inexistente

Romania are cel mai redus nivel al cheltuielilor pentru sanatate din UE, atat ca procent din PIB cat.

Din ce judete proveneau cele 43 de victime inregistrate la nivel national. Cu 10 decese, Suceava are cel mai sumbru bilant la ora actuala

UPDATE 3 Autoritatile romane au anuntat, duminica seara, un al 43-leadeces printre pacientii diagnosticati cu COVID-19 la nivel national. Detalii AICI) - Suceava: 10 - Arad: 7 -.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Presedintele de stat care sfideaza coronavirusul a jucat un meci de hochei: Sportul e cel mai bun antidot

Belarus este singura tara din Europa care nu a luat nici o masura extraordinara de preventie pentru coronavirus, permitand chiar si adunarile mari de oameni cum ar fi la meciurile din sport. Presedintele bielorus Lukasenko a disputat in weekend un meci de hochei pentru a arata ca nici el nu se teme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )