Libnet.ro
UNICEF

12:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MARTIE Avans de 3,39% pentru SIF Oltenia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MARTIE Avans de 3,39% pentru SIF Oltenia

Marcand o crestere a cotatiei de 3,39%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 martie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET- FI, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

Care este cel mai bun sapun in lupta cu noul coronavirus

Cel mai bun sapun cu care ne putem spala pe maini in aceasta perioada de transmitere rapida a coronavirusului este cel clasic, de rufe, a spus medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala.

Miliardarul Bill Gates da solutia in cel mai bun scenariu al pandemiei

Al doilea cel mai bogat om de pe planeta, Bill Gates spune ca singura alternativa cu adevarat valida la gestionarea cu succes a crizei pandemice este izolarea timp de 6 pana la 10 saptamani. Numai asa se pot salva vieti si numai asa economia poate fi ajutata sa se recupereze. Nu putem avea ambele lumi .

Aleksandr Lukasenko: Sportul este cel mai bun antivirus

Presedintele Belarus, Aleksandr Lukasenko, a disputat in weekend un meci de hochei pe gheata la Mins.

Elev de 14 ani, cel mai tanar european mort din cauza coronavirus

Un elev de 14 ani, care locuia la sud de Porto, in Portugalia, se crede ca este cel mai tanar european mort din cauza coronavirus. Acesta suferea de psoriazis, dar nu avea boli cu impact major.

Presedintele de stat care sfideaza coronavirusul a jucat un meci de hochei: Sportul e cel mai bun antidot

Belarus este singura tara din Europa care nu a luat nici o masura extraordinara de preventie pentru coronavirus, permitand chiar si adunarile mari de oameni cum ar fi la meciurile din sport. Presedintele bielorus Lukasenko a disputat in weekend un meci de hochei pentru a arata ca nici el nu se teme.

O femeie a murit in 27 martie la Spitalul Universitar. DSP a uitat sa raporteze decesul din cauza unor deficiente tehnice

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania se ridica la 79. Este vorba despre o femeie care a murit in 27 martie la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. Decesul ar fi fost anuntat de catre spital Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, insa aceasta a uitat sa raporteze cazul Institutului National de Sanatate Publica. Explicatia oficiala: deficiente tehnice.

Cu cel mai redus buget la Sanatate din UE, nu ne miram de ce testarile de COVID sunt inexistente

Romania are cel mai redus nivel al cheltuielilor pentru sanatate din UE, atat ca procent din PIB cat.

Cel mai nou tracker Fitbit vine cu Fitbit Pay, GPS integrat si Spotify

Fitbit a anuntat astazi cel mai nou tracker al sau, Charge 4, care integreaza cele mai populare functii si suport pentru limba romana.

Titeiul Brent, in sevraj. Cel mai redus nivel din ultimii 18 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut luni la cel mai redus nivel din .

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )