Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania are cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Romania are cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mari scumpiri, dar cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana. Romania inregistreaza un salariu minim de 157 de euro pe luna si a fost devansata de Bulgaria, unde salariul minim e. continuă pe Antena3

Romania are cea mai ridicata rata a inflatiei din UE. Vezi datele prezentate de Eurostat

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a.

Romania are cea mai RIDICATA rata de inflatie din UE.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor prezentate, vineri de Eurostat, relateaza Mediafax. Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE. In luna aprilie, inflatia din UE a fost de 1,4%, iar cea din zona euro de 1,2%. Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in .

Subiectele Zilei: Cazul Posta Romana: Bani grei pentru reparatii scumpe si tratamente inexistente; Incepe constructia laserului de la Magurele. Cum va arata cel mai mare proiect de cercetare din Europa; Dezvaluirile fostilor parteneri ai lui Voiculescu

Zgarie-norii Romaniei: Sky Tower, cea mai inalta cladire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel. Cazanciuc, despre numirea la CEDO: Daca Iulia Motoc s-a prezentat cel mai bine, ea va fi aleasa. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai mic decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai subtire decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

Regele Mihai si Regina Ana au sarbatorit Nunta de Safir: Au devenit cel mai lonngeviv cuplu de monarhi din Romania

Regele MIhai si Regina Ana au celebrat 65 de ani de casnicie, si a devenit cel mai longeviv cuplu de monarhi Romania, scrie OK Magazine. Altetele lor regale sunt primii din intreaga istorie a regilor si.

FOTOGALERIE Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, inaugurat in judetul Giurgiu

Metodele alternative pentru producerea de energie electrica incep sa prinda si in Romania. Cel mai mare parc fotovoltaic din tara a fost inaugurat oficial vineri, 14 iunie, in satul Uiesti comuna Bucsani) din judetul Giurgiu.

Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit publicatiei The Sun

Romania a iesit pe primul loc intr-un sondaj realizat de publicatia The Sun pentru a stabili un Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume. Romania a obtinut 2. 656 de voturi, reprezentand o cota de 17% din numarul total.

Cel mai inalt si spectaculos bloc rasucit din lume, inaugurat in Dubai

Modelul blocului turn a fost ridicat la rang de arta in Dubai. Acolo a fost inaugurat cel mai spectaculos turn in forma de spirala. Este cel mai inalt bloc rasucit din lume, cu inaltimea de 310 metri. Cladirea.

Raport SUA: Romania are rezerve de gaze de sist echivalente consumului pe 100 de ani

Romania are rezerve de gaze de sist de 1. 444 miliarde de metri cubi, estimeaza Administratia americana pentru informatie in domeniul energiei EIA), in conditiile in care rezervele dovedite de gaze se plaseaza la 113 miliarde metri cubi, iar consumul anual este de aproximativ 14 miliarde metri cubi, scrie agentia Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )