Libnet.ro
UNICEF

08:15

Raport SUA: Romania are rezerve de gaze de sist echivalente consumului pe 100 de ani

Hotnews Hotnews,
 Raport SUA: Romania are rezerve de gaze de sist echivalente consumului pe 100 de ani

Romania are rezerve de gaze de sist de 1. 444 miliarde de metri cubi, estimeaza Administratia americana pentru informatie in domeniul energiei EIA), in conditiile in care rezervele dovedite de gaze se plaseaza la 113 miliarde metri cubi, iar consumul anual este de aproximativ 14 miliarde metri cubi, scrie agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Raport SUA: Romania are rezerve de gaze de sist pentru 100 de ani

Romania are rezerve de gaze de sist de 1. 444 miliarde de metri cubi, estimeaza Administratia americana pentru informatie in domeniul energiei EIA), in conditiile in care rezervele dovedite de gaze se plaseaza la 113 miliarde metri cubi, iar consumul.

Romania are rezerve de gaze de sist echivalente consumului pe 100 de ani

Romania are rezerve de gaze de sist de 1. 444 miliarde de metri cubi, estimeaza Administratia americana pentru informatie in domeniul energiei EIA), in conditiile in care rezervele dovedite de gaze se plaseaza la 113 miliarde metri cubi, iar consumul anual este de aproximativ 14 miliarde metri cubi.

Daniel Daianu: Romania are nevoie urgenta sa-si mobilizeze resursele interne

Tara noastra are nevoie urgenta sa isi mobilizeze resursele interne si sa absoarba fonduri europene la o scara mult mai mare, astfel incat sa-si poata spori cresterea economica si sa ateneueze socurile externe, potrivit concluziilor analizei Capitalismul romanesc, incotro?, lansata ieri de autorii Daniel Daianu si Bogdan Murgescu, in cadrul unei dezbateri organizate de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti.

Lazea: Romania are nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul fata de UE privind PIB.

Romania va avea nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul privind PIB-ul pe cap de locuitor din UE, a explicat economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, la un seminat pe tema capitalismului, scrie Mediafax. El a subliniat ca ca Romania este o societate cu respiratie scurta: O eroare a elitelor intelectuale romanesti este sa forteze ritmul economic crezand ca este dezirabil sau posibil sa revenim la 5-6%, ritmul de crestere de dinainte, cu sau fara fonduri .

Un client din Romania are 8,8 contacte lunare cu banca

Clientii bancari din tara noastra are, in medie, 8,8 contacte lunare cu o institutie de credit, potrivit unui studiu realizat de GfK pentru BCR.

Ponta: Romania are un aparat administrativ foarte greu guvernabil

Tara noastra are un aparat de stat foarte greu de guvernat, a declarat premierul Victor Ponta, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, informeaza Realitatea. net.

Valentin Lazea, economistul-sef al BNR: Romania are nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul fata de UE privind PIB

Romania va avea nevoie de peste 20 de ani pentru a reduce decalajul privind PIB-ul pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, dar nu este obisnuita cu planurile pe termen lung, fiind o societate cu respiratie scurta, a declarat, luni, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )