Libnet.ro
UNICEF

16:31

Romania are cele mai mici preturi la paine din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are cele mai mici preturi la paine din UE

Preturile la paine in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, arata datele pe 2019 publicate astazi de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit Eurostat.

Eurostat: Romania, cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit datelor pe anul trecut publicate luni de Eurostat. Pe de alta parte, pretul painii .

Romania are cea mai ieftina paine din Uniunea Europeana! Unde se vinde cea mai scumpa

Painea in Romania este cu 50% mai ieftina fata de media UE, potrivit Eurostat. Un roman mananca, in medie, intr-un an, 96 de kilograme de paine si produse de panificatie, fata de un spaniol, care mananca, in medie, 51 de kilograme.

Eurostat: Romania are cea mai ieftina paine din UE

Romania a avut anul trecut cele mai mici preturi la paine din intreaga Uniune Europeana, arata datele publicate luni de Eurostat, precizand ca acestea au fost la aproape jumatate fata de media din UE.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Bucurestiul are si azi cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

Bucurestiul are si vineri cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

Falca: Liderul opozitiei ruse Navalnii trebuie sa se trateze intr-un spital occidental, unde are cele mai mari sanse de supravietuire

Imi exprim speranta ca Federatia Rusa sa ii permita liderului opozitiei democratice, Alexei Navalnii, sa fie transferat intr-un spital din Occident, acolo unde sansele de diagnosticare si de tratament, deci de supravietuire sunt mai mari. Navalnii se afla in acest moment intr-un spital din Omsk, un spital lipsit de aparatura medicala moderna, unde nici acum nu a fost diagnosticat, arata europarlamentarul liberal Gheorghe Falca.

Business report: Temerile din jurul redeschiderii scolilor. Cum iti poti lua inapoi banii dati pe concedii si calatorii. Se naste o cortina de fier digitala. Incertitudine, catedrale si bazare. Soselele din Romania - cele mai periculoase din UE

Milionarii Dinu Pescariu si Claudiu Florica scapa de acuzatiile de spalare de bani, dar judecatorii le confisca 22,7 milioane de dolari. Care este explicatia * Temerile din jurul redeschiderii scolilor * Se naste o cortina de fier digitala * De ce e Romania pe ultimul loc in UE la capacitatea de munca la distanta * Cum se pregateste lumea si Romania odata cu ea pentru cea mai presanta toamna epidemiologica * Cum iti poti lua inapoi banii dati pe concedii, calatorii sau concerte * Soselele din Romania - cele mai periculoase din UE * Cum rezolvi probleme imposibile. Incertitudine, catedrale si bazare * Benzina este mai scumpa pe Autostrada Soarelui decat in orase, insa motorina a devenit mai ieftina * Mai multi angajati din constructii vor putea iesi mai devreme la pensie * Sectorul constructiilor a limitat prabusirea PIB.

De ce au paianjenii sange albastru si de ce danseaza. Cele mai uimitoare curiozitati despre arahnidele din Romania

In prezent, exista peste 40. 000 de specii de paianjeni care au fost identificate, arahnidele reusind sa se extinda pe toate continentele cu exceptia Antarcticii. Cu diferite forme, culori, fiecare avand aspectul si caracteristicile unice, cercetatorii au treaba grea in a descoperi cate tipuri de paianjeni exista pe pamant. Pana atunci, detaliile despre ei raman certe, .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )