Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romania are cea mai ieftina paine din Uniunea Europeana! Unde se vinde cea mai scumpa

Antena3 Antena3,
Romania are cea mai ieftina paine din Uniunea Europeana! Unde se vinde cea mai scumpa

Painea in Romania este cu 50% mai ieftina fata de media UE, potrivit Eurostat. Un roman mananca, in medie, intr-un an, 96 de kilograme de paine si produse de panificatie, fata de un spaniol, care mananca, in medie, 51 de kilograme. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania are cea mai ieftina paine din UE

Romania a avut anul trecut cele mai mici preturi la paine din intreaga Uniune Europeana, arata datele publicate luni de Eurostat, precizand ca acestea au fost la aproape jumatate fata de media din UE.

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit Eurostat.

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Cea mai rusinoasa plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: imi aduc aminte un episod cu dansul in biroul domnului Dragnea, cum se milogea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru.

Romania are cele mai mici preturi la paine din UE

Preturile la paine in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, arata datele pe 2019 publicate astazi de Eurostat.

Alegeri locale in cea mai mica comuna din tara: Primarul in functie isi pastreaza mandatul si daca voteaza doar el

Comuna Batrana este cea mai mica din tara, avand in jur de 120 de locuitori, din care 97 cu drept de vot. Pentru postul de primar s-a inscris in cursa doar primarul in functie - Radu Herciu PNL) -, astfel ca, si daca va fi singurul care voteaza, el isi va pastra mandatul, scrie Hunedoara Libera. La Consiliul Local, insa, candideaza aproape 40% din locuitorii comunei.

Tanar de 18 ani, ucis de coronavirus! Este cea mai tanara victima din Romania

In buletinul de presa emis de Grupul de Comunicare Strategica, luni, este raportat si un deces la categoria de varsta 10-19 ani. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre un tanar de 18 ani, diagnosticat cu o afectiune oncologica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )