Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania are a doua crestere economica din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are a doua crestere economica din UE

Produsul Intern Brut al zonei euro si al Uniunii Europene a inregistrat un avans de 0,4% in trimestrul al doilea al acestui an comparativ cu primul trimestru, statele membre cu cel mai ridicat ritm de crestere economica fiind Malta 1,9%), Romania si Estonia ambele cu un avans de 1,4%), potrivit datelor publicate de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti bune pentru economia Romaniei. Produsul Intern Brut in trimestrul II 2018, in urcare cu 1,4%, fata de trimestrul anterior

Produsul Intern Brut in trimestrul II 2018 este mai mare cu 1,4% fata de trimestrul anterior, iar raportat la perioada similara din 2017 a inregistrat o crestere cu 4,1% pe seria bruta si cu 4,2% pe seria.

Estimarea de crestere economica a reprezentantului FMI, chiar mai optimista decat datele INS

Autoritatile romane intra, din nou, in disputa cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) pe tema prognozei de crestere economica. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cere reprezentantului FMI la Bucuresti sa fundamenteze declaratia cu.

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )