Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6321 lei/euro, in scadere cu 0,12% fata de nivelul atins luni, cel mai scazut din ultima luna.

Pesta porcina africana face pagube colaterale: Cel mai mare targ de berbeci din Romania, ANULAT!

Raspandirea rapida a pestei porcine africane da peste cap evenimentele planificate din domeniul agriculturii si al cresterii animalelor. Targurile traditionale si expozitiile de animale, care erau asteptate.

Utile: Endocrinolog: Incidenta cancerului de tiroida a crescut exponential! Cine are cel mai mare risc si care sunt simptomele;Ce nu trebuie sa arunci n chiuveta, niciodata! Asa eviti sa dai bani la instalatori;Vitamina D: 6 simptome ale carentelor

Carcinogenele pe care trebuie sa le eviti cu orice pret. Chiar daca termenul nu este comun pentru toata lumea, un carcinogen este substanta care, conform specialistilor, produce cancer. Aceasta se poate gasi in aer, intr-un produs utilizat pentru curatenie sau chiar o chimicala ce se gaseste. Pregatirea organismului pentru sezonul rece. Tine o cura alcalina timp de o saptamana si nu vei mai raci toata iarna! Vara isi ia ramas bun de la noi, iar corpul nostru trebuie deja sa se pregateasca pentru o tranzitie mai usoara catre sezonul rece, pentru a nu risca raceli sau alte boli specifice toamnei.

PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

Peste 38. 000 de porci au fost sacrificati in China, au anuntat duminica autoritatile de la Beijing, care incearca din rasputeri sa limiteze efectele epidemiei de pesta porcina africana care a lovit aceasta.

Cel mai mare mister aviatic REZOLVAT?! Un specialist sustine ca a descoperit epava zborului MH370 (FOTO)

Expertul in tehnologie Ian Wilson sustine ca a gasit avionul Malaysia Airlines MH378, care a disparut pe 8 martie 2014, pe Google Maps. Wilson precizeaza ca epava se afla intr-o jungla din Cambodgia si a.

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Claudiu Manda: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda afirma ca in urma sedintei Comitetului Executiv National de la Neptun s-a demonstat ca PSD este un partid democratic, unde libertatea de exprimare a membrilor este un drept.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )