Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania are prea multe riscuri de coruptie, care stau in calea investitiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are prea multe riscuri de coruptie, care stau in calea investitiilor

Romania are prea multe bariere administrative si prea multe riscuri de coruptie, care impiedica realizarea investitiilor, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Comitetului Economic si Social European CESE), Henri Malosse, facand referire la faptul ca premierul Victor Ponta a cerut prioritate pentru tara noastra in atragerea investitiilor in cadrul planului Juncker n. r. Planul de investitii Juncker - Fond european pentru investitii strategice FEIS). continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Fenechiu: Integritatea, competenta si transparenta sunt cele trei principii care stau la baza Partidului National Democrat

Integritatea, competenta si transparenta sunt cele trei principii care stau la baza Partidului National Democrat, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de liderul formatiunii Daniel Fenechiu, la prima intalnire.

Gealan Romania are o noua structura duala de management

Gealan Romania are, din 1 aprilie, un nou sistem de management local, cu structura duala, care presupune numirea lui Gabriel Nicolaescu in functia de Chief Financial Officer, alaturi de Aurel Vlaicu, Chief Operating Officer.

Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, potrivit unui studiu al firmei britanice de consultanta UHY Hacker Young, informeaza Mediafax.

Elena Udrea: Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

Dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) aplicat Romaniei si Bulgariei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca Romania are nevoie mai.

Deutsche Welle: America este nemultumita ca gaseste in Romania interlocutori prea zelosi si nu oameni informati

Autoritatile romanesti sunt criticate in relatia cu Statele Unite ale Americii. Asta, in contextul in care America spune ca gaseste aici interlocutori prea zelosi sau intelocutori prea apatici, si mai rar.

Romania are nevoie de inca 10.000 de locuri in penitenciare

Romania ar mai avea nevoie de inca 10. 000 de locuri in penitenciare in plus fata de cele 20. 000 care exista deja, a declarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc pentru Digi 24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )