Libnet.ro
UNICEF

19:45

Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

România Liberă România Liberă,
Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, potrivit unui studiu al firmei britanice de consultanta UHY Hacker Young, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Romania, al doilea cel mai impovarator regim fiscal dintre economiile emergente cu venituri scazute

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, insa raportat la media tarilor emergente cu venituri scazute guvernul colecteaza printre cele mai mari taxe, potrivit unui studiu al firmei.

Elena Udrea: Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

Dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) aplicat Romaniei si Bulgariei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca Romania are nevoie mai.

Lazea: Romania foloseste cel mai putin forta de munca in varsta la nivel Uniunii Europene

Economistul sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, a declarat ca Romania este tara din Uniunea Europeana care foloseste cel mai putin forta de munca in varsta de 65 pana la 74 de ani,.

Cercetatorii au aflat cum a devenit cainele a devenit cel mai bun prieten al omului

Ocitocina este hormonul cu ajutorul caruia cainele a devenit cel mai bun prieten al omului. Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent in Japonia, informeaza slate. fr. Organismele acestor patrupede si.

Cum a devenit cainele cel mai bun prieten al omului

Cainele ar fi devenit cel mai bun prieten al omului cu ajutorul unui hormon numit ocitocina, conform unui studiu realizat de cercetatorii japonezi, conform slate. fr, citat de Mediafax.

Gealan Romania are o noua structura duala de management

Gealan Romania are, din 1 aprilie, un nou sistem de management local, cu structura duala, care presupune numirea lui Gabriel Nicolaescu in functia de Chief Financial Officer, alaturi de Aurel Vlaicu, Chief Operating Officer.

Romania are prea multe riscuri de coruptie, care stau in calea investitiilor

Romania are prea multe bariere administrative si prea multe riscuri de coruptie, care impiedica realizarea investitiilor, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Comitetului Economic si Social European CESE), Henri Malosse, facand referire la faptul ca premierul Victor Ponta a cerut prioritate pentru tara noastra in atragerea investitiilor in cadrul planului Juncker n. r. Planul de investitii Juncker - Fond european pentru investitii strategice FEIS).

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

DNA cere Senatului, pana pe 22 aprilie, toate inscrisurile in cazul alesilor cu probleme penale. Surse: Cel mai probabil, documentele vor fi trimise marti

40 Potrivit unor surse politice, membrii Biroului Permanent al Senatului au decis in sedinta de luni sa transmita DNA documentele cerute. Cel mai probabil inscrisurile vor fi trimise marti. Directi.

Der Spiegel: Un fost ofiter al lui Saddam Hussein a fost cel mai important strateg al gruparii Statul Islamic

Un fost ofiter al fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost strategul cel mai important al organizatiei Statul islamic SI), cand gruparea a preluat controlul in nordul Siriei, potrivit Der Spiegel.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )