Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania Austria 0-1, live stream online in Liga Natiunilor. Golul lui Alibec este anulat pentru ofsaid! Schopf deschide scorul pentru austrieci

Playtech Playtech,
Romania Austria 0-1, live stream online in Liga Natiunilor. Golul lui Alibec este anulat pentru ofsaid! Schopf deschide scorul pentru austrieci

Min. 77: Intra Ianis Hagi in locul lui Mitrita. Min. 76: GOL Austria. Schopf inscrie cu un sut la coltul lung, din interiorul careului. Min. 66: Sutul lui Baumgartner este salvat incredibil de Tatarusanu si deviat in bara. Min. 64: Lovitura de cap a lui Schlager trece pe langa poarta. Min. 62: Maxim si . continuă pe Playtech

Norvegia Romania 4-0, in Liga Natiunilor. Tricolorii au fost umiliti la Oslo! Hat-trick reusit de Haaland

UPDATE, ora 20:52 Romania a facut un nou meci rusinos, de aceasta data la Oslo. A pierdut clar in fata Norvegiei, scor 0-4. Vedeta Borussiei Dortmund, Erling Haaland, a reusit un hat-trick pentru Norvegia. Urmeaza un duel cu Austria, miercuri, pe propriul teren. Min. 75: Gol Norvegia. Hat-trick Haaland, dupa un sut perfect .

Romania a fost invinsa de Austria, 0-1, si a ajuns la trei infrangeri in doar o saptamana. Tricolorii au cazut pe 3 si pastreaza sanse infime la castigarea grupei de Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Austria, scor 0-1, miercuri seara, la Ploiesti, in a patra etapa din Liga Natiunilor. Tricolorii au ajuns la trei infrangeri consecutive, dupa esecul ca.

Romania, la pamant dupa 3 infrangeri in sase zile! Pe cine vom infrunta daca retrogradam in Liga Natiunilor. Adversare modeste in Liga C

UPDATE, 15 octombrie, ora 00:05 Romania a fost invinsa de Austria, scor 0-1, la Ploiesti. Ramane pe locul 3 in grupa, cu patru puncte. in vreme ce Austria si Norvegia, cu noua puncte fiecare, se vor lupta pentru primele locuri. in ultimele doua runde din Liga Natiunilor, Romania se va lupta pentru a evita .

Brigada poloneza la meciul Romania - Austria

UEFA a anuntat arbitrii partidei Romania-Austria din Liga Natiunilor, ce se va desfasura miercuri, la Ploiesti, pe stadionul Ilie Oana, de la 21:45.

Norvegia a sters pe jos cu Romania, in Liga Natiunilor. Tricolorii lui Radoi au ajuns ciuca batailor

Nationala noastra a suferit o infrangere drastica in partida cu Norvegia, in etapa a 3-a din Liga Natiunilor. Nordicii s-au impus cu 4-0. Erling Haaland, atacantul de 80 de milioane de euro de la Borussia.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste astazi Norvegia, in Liga Natiunilor. Unde se poate vedea meciul!

Eliminata din cursa pentru turneul final al Euro 2020, nationala lui Mirel Radoi se consoleaza cu partidele din Liga Natiunilor.

Romania vs Austria (21:45) Mirel Radoi: Austria este favorita

Dupa doua infrangeri usturatoare a fost ratata calificarea la Euro 2020 si un 0-4 cu Norvegia), nationala Romaniei incearca sa mai stearga din impresia lasata contra Austriei. Meciul din Liga Natiunilor va incepe la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProTV.

Liga Natiunilor: Trei din trei - Romania a fost invinsa si de Austria, scor 1-0

Chiar daca a aratat putin mai bine din punct de vedere al atitudinii, reprezentativa antrenata de Mirel Radoi a pierdut si al treilea meci disputat in luna octombrie. Romania a fost invinsa la Ploiesti, scor 1-0, de Austria, intr-un meci din prima grupa a Ligii B a Ligii Natiunilor. Alessandro Schopf, jucator la Schalke, este cel care a reusit sa il invinga pe Tatarusanu minutul 76).

LIGA NATIUNILOR intampinam Austria cu multe vorbe goale

Echipa nationala pregateste partida cu Austria cu foarte multe declaratii fara acoperire.

Liga Natiunilor: Norvegia vs Romania Mirel Radoi: Vor fi schimbari in primul 11, jucatorii sunt inca afectati de pierderea calificarii.

Dupa ce au ratat calificarea la Euro 2020, Norvegia si Romania se vor duela duminica, de la ora 19:00, in prima grupa a Ligii B a Ligii Natiunilor. Confruntarea de la Oslo va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )