Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania a avut cea mai mare crestere economica anuala din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cea mai mare crestere economica anuala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Estimare Eurostat: Economia romaneasca a inregistrat cea mai mare crestere trimestriala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari a Eurostat.

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, arata un sondaj de opinie citat de Reuters.

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in nord-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale, informeaza ANM.

Samsung ar putea renunta la butoanele fizice pentru a dota Galaxy S8 cu un ecran care acopera cea mai mare parte a telefonului

Urmatorul varf de gama al celor de la Samsung, Galaxy S8, ar putea avea rame mai subtiri si un ecran care acopera un procent mai mare din partea frontala a dispozitivului. Pentru a realiza acest lucru, compania coreeana ar urma sa elimine.

Esti pentru cateva zile in Bucuresti? Afla care este cea mai buna metoda de cazare

Bucurestiul este unul dintre cele mai dinamice orase din Romania si totodata numarul persoanelor care ajung in capitala din diverse motive este din ce in ce mai mare. Cu siguranta, fiecare dintre acestea isi doreste sa gaseasca un loc de cazare care sa-i ofere un plus de confort, sa fie intr-un loc bun si sa aiba un pret decent.

Salaru indeamna moldovenii cu pasaport roman sa iasa la vot: Sa aratam ca in Basarabia numarul de unionisti este mai mare de 1,8%

Ministrul Apararii, Anatol Salaru, intr-o postare pe Facebook cheama moldovenii care detin pasaportul romanesc sa iasa la vot in alegerile parlamentare din Romania. in acest sens, Salaru isi doreste ca moldovenii sa demonstreze ca cifra unionistilor din Moldova este mai mare decat scorul obtinut de liderul PL, Mihai Ghimpu, in alegerile prezidentiale de la Chisinau, care a fost 1,8%.

VIDEO Cand imaginatia atinge norii. Cea mai inalta cladire din lume se poate vedea de la aproape 100 de kilometri distanta

Tarile din Asia si Orientul Mijlociu par sa aiba o slabiciune pentru cladiri foarte inalte, grandioase si impunatoare, dovada sunt numerosii zgarie-nori pe care-i gasim infruntand cerul in aceasta parte a lumii. Acolo se afla, deocamdata, cea mai inalta constructie de pe glob.

Romana, CEA MAI VORBITA LIMBA intr-un spital din Suedia. Medicii romani sunt CEI MAI RESPECTATI MEDICI DE CATRE NORDICI

Limba romana este cea mai vorbita limba dupa suedeza intr-un spital din localitatea Varnamo din sudul Suediei, iar acest lucru se intampla datorita personalului medical din spital care.

Nebunie la Severin. Pandurii - Gaz Metan a fost 2-1 in minutul 45 si s-a terminat cu cel mai mare scor din acest sezon

Pandurii Targu Jiu si GazMetan Medias au oferit cel mai mare scor din acest campionat, meciul avand o desfasurare greu de anticipat.

inchisoare pentru traficarea celui mai mare tezaur de monede dacice, furat din Sarmizegetusa Regia. Comoara de patru milioane de euro a ramas ascunsa

Cei patru inculpati in dosarul traficarii celui mai mare tezaur de monede antice din aur, sustras din Sarmizegetusa Regia au primit sentinte definitive. Prejudiciul creat de grupare se ridica, potrivit procurorilor, la peste patru milioane de euro, insa unele din infractiunile de care au fost acuzati s-au prescris.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )