Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romania a avut in martie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut in martie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 2,1% in luna martie 2020, comparativ cu luna februarie 2020, acesta fiind cel mai mare avans inregistrat in randul statelor membre UE, arata datele publicate marti de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut in martie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 2,1% in luna martie 2020, comparativ cu luna februarie 2020, acesta fiind cel mai mare avans inregistrat in randul statelor membre UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Dupa ridicarea restrictiilor, Cehia inregistreaza cea mai mare crestere a numarului zilnic de infectari din ultimele patru saptamani

Numarul de noi cazuri de coronavirus in Cehia inregistreaza cea mai mare crestere a sa zilnica din ultimele patru saptamani si a urcat la peste 100 pentru prima data in aceasta luna, a anuntat marti Ministerul Sanatatii, potrivit Reuters.

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Bloomberg: Estul Europei se indreapta spre cea mai mare criza economica de la caderea comunismului

Criza din sanatate provocata de noul coronavirus ar putea duce la cea mai mare recesiune in randul tarilor est-europene, de la caderea Cortinei de Fier, arata o analiza Bloomberg.

Bloomberg: Statele din Europa de Est se indreapta spre cea mai mare recesiune de la caderea comunismului, din cauza crizei COVID-19

Statele din Estul Europei, membre ale UE, se indreapta spre cea mai grava recesiune de la caderea regimului comunist, precizeaza jurnalistii de la Bloomberg, care pun aceasta evolutie pe seama daunelor cauzate.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

Bloomberg: Europa de Est se indreapta spre cea mai mare criza economica de la caderea comunismului

Dezastrul produs de pandemia coronavirusului se face simtit si in Europa de Est, o regiune care a inregistrat cele mai mari cresteri economice la nivel european in primul trimestru din acest an. Acum, insa, mai toate tarile din zona sunt amenintate de o criza economica ce ar putea aminti de perioade economice de la caderea comunismului, scrie Bloomberg.

Coronavirus. Cehia a raportat cel mai mare numar de infectari cu Covid-19 din ultimele saptamani

Cehia a inregistrat cea mai mare crestere zilnica de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 din ultimele patru saptamani si a urcat la peste 100 pentru prima data in aceasta luna, a.

CORONAVIRUS |Stare de alerta in Romania: Ce amenzi se dau de luni. Cea mai mare sanctiune ajunge la 15.000 de lei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca autoritatile au parghiile legale pentru a aplica amenzi celor care nu respecta restrictiile ramase in vigoare in perioada starii de alerta, care sunt menite sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )