Libnet.ro
UNICEF

15:15

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor din zona galbena de transmitere COVID-19

B1 B1,
Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor din zona galbena de transmitere COVID-19

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista galbena, care cuprinde tarile considerate cu risc epidemiologic ridicat pnetru Romania. Aceasta urmeaza sa intre in vigoare de vineri, 13. continuă pe B1

Ce decizii a luat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta in legatura cu pietele din Focsani. in Piata Moldovei se va institui si un sens unic

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a venit cu reglementari pentru limitarea pandemiei de SARS-COV 2 in pietele din Focsani.

Danemarca, inclusa pe lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, dupa ce s-a descoperit o noua varianta a virusului SARS-CoV-2

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor sau zonelor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea, incluzand si Danemarca, dupa ce aici s-a detectat circulatia unei noi variante de virus SARS-CoV-2.

Cine vine din aceste tari sta in carantina 14 zile! CNSU a actualizat lista cu tarile din zona galbena

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat joi lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat de infectare cu COVID-19, pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din teritoriile respective. Masura intra in vigoare vineri.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita propune carantinarea orasului Slobozia, de joi

Comitetul pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ialomita a propus, miercuri, in sedinta, carantinarea orasului Slobozia, incepand de joi, de la ora 12. 00, pentru o perioada de 14 zile, potrivit Mediafax.

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat,pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2, orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina.

CNSU a adoptat restrictiile sanitare care se vor aplica la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Masca, obligatorie in continuare la nivel national

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, joi, Hotararea privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand din 14 noiembrie.

Cum va fi aplicata carantina in municipiul Baia Mare. Lista masurilor anuntata de Institutia Prefectului Maramures

Prefectura Maramures anunta ca Ordinul Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de Stat, Dr. Raed Arafat, a fost primit de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta,cu.

Toate regulile sanitare care trebuie respectate la urne si in campanie!

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit printr-o hotarare adoptata joi o serie de m.

Ceremonia de Ziua Nationala de la Arcul de Triumf, cu cel mult 400 de persoane. Ce masuri a propus CNSU pentru eveniment (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, joi, Hotararea nr. 54 privind prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul tarii, iar aceasta cuprinde o serie de prevederi si pentru ceremoniile.

Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat o noua hotarare prin care se propune prelung.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )