Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romania, pe cea mai periculoasa harta a Europei. Care sunt tarile cu probleme teritoriale

Antena3 Antena3,
Romania, pe cea mai periculoasa harta a Europei. Care sunt tarile cu probleme teritoriale

Cotidianul britanic The Guardian a realizat o harta cu tarile care au probleme legate de suveranitate si integritatea teritoriala. Pe aceasta harta apar si judetele Harghita si Covasna. Jurnalistii. continuă pe Antena3

Avertismentul ministrul ungar de Externe privind migratia: Cea mai periculoasa faza de pana acum

Migratia a intrat in cea mai periculoasa faza de pana acum, a declarat marti ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, in cadrul Conferintei Mediteraneene a OSCE de la Palermo, relateaza.

Reducerea TVA la toate alimentele, de la 24 la 9%, cea mai buna decizie pe care am luat-o

Fostul premier, Victor Ponta a precizat astazi ca ce mai buna decizie pe care a luat-o in timpul mandatului sau, alaturi de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, a fost reducerea TVA la toate alimentele de la 24 la 9 %.

Cea mai mare greseala de parenting pe care au facut-o parintii mei...

Sa-ti judeci parintii e usor. Mama nu mi-a cumparat carti. Nici dulciuri. Tata nu vorbea cu mine. Stia doar sa ma certe si sa ma traga de urechi. Etc. Etc. Etc. Dar dupa ce devii tu insati parinte, vezi altfel lucrurile. Le simti altfel, chiar daca durerile din copilarie inca mai dor la fel de mult.

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva.

ORA DE IARNA 2017. Dam ceasurile inapoi! 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Radu Tudor a scris in Janes Defence despre cea mai mare achizitie militara a Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor a scris in Janes Defence Weekly despre cea mai importanta achizitie militara din istoria Romaniei. Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania.

Marea Britanie si Franta isi vor UCIDE propriii cetateni care sunt membri ISIS

Oficiali din Marea Britanie si Franta au declarat ca solutia cea mai buna in ce-i priveste pe cetatenii britanici si francezi care au devenit membri ai gruparii teroriste Stat Islamic din Siria si Irak.

Marea Britanie si Franta sunt gata sa-i lichideze pe propriii lor cetateni care sunt membri ISIS

Oficiali din Marea Britanie si Franta au declarat ca solutia cea mai buna in ce-i priveste pe cetatenii britanici si francezi care au devenit membri ai gruparii Stat Islamic IS) din Siria si Irak ar fi ca acestia sa fie ucisi.

Care e cea mai buna metoda de a-ti curata tenul, dar si cea mai frecventa greseala de ingrijire,potrivit dermatologilor

Un doctor dermatolog a dezvaluit cea mai buna metoda de a-ti curata fata, dar si greselile de ingrijire cele mai daunatoare pe care le fac femeile.

Aceasta este cea mai frumoasa femeie arbitru din lume. Greu sa joci fotbal cand este pe teren - GALERIE FOTO

Karolina Bojar este cea mai noua senzatie pe internet, dupa ce in presa poloneza au aparut poze cu ea la un meci de fotbal. Karolina nu este un simplu suporter, ci una dintre putinele femei care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )