Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare companie energetica din Israel va retehnologiza CET Mintia

Statul roman este in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel, respectiv Israel Electrica Corporation, pentru retehnologizarea si conversia pe gaze a unor grupuri de producere a energiei de la termocentrala Mintia, proiectul fiind estimat la un miliard de euro, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Toma Petcu, prezent la o conferinta de profil, potrivit Agerpres.

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est va avea loc la Bucuresti

DefCamp, cea mai importanta conferinta anuala de hacking si securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, ajunge la cea de-a opta editie.

Radu Tudor a scris in Janes Defence despre cea mai mare achizitie militara a Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor a scris in Janes Defence Weekly despre cea mai importanta achizitie militara din istoria Romaniei. Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania.

ORA DE IARNA 2017. Dam ceasurile inapoi! 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

Cea mai mare greseala de parenting pe care au facut-o parintii mei...

Sa-ti judeci parintii e usor. Mama nu mi-a cumparat carti. Nici dulciuri. Tata nu vorbea cu mine. Stia doar sa ma certe si sa ma traga de urechi. Etc. Etc. Etc. Dar dupa ce devii tu insati parinte, vezi altfel lucrurile. Le simti altfel, chiar daca durerile din copilarie inca mai dor la fel de mult.

STUDIU Care este cea mai mare frica a medicilor rezidenti din Romania. Acestia se tem ca nu vor fi medici buni odata ce finalizeaza pregatirea

Frica de esec si frica de a comite erori se numara printre cele mai mari provocari ale medicilor rezidenti pregatiti in Romania. Totodata, medicii se tem ca nu vor fi medici buni odata ce finalizeaza programul de rezidentiat, care ii nemultumeste pe trei sferturi dintre ei.

Press One: Romania se confrunta cu cea mai mare migratie interna din ultimii 25 de ani

Conform Institutului National de Statistica INS), 389. 000 de oameni si-au schimbat domiciliul dintr-o localitate a Romaniei in alta, tot din Romania, in ultimul an de zile.

Deutsche Bank, la un acord amiabil de 220 milioane dolari cu autoritatile din SUA

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, a acceptat sa plateasca o amenda totala de 220 de milioane de dolari catre 45 de state americane, ca sa incheie o ancheta de manipulare a dobanzilor, potrivit Bloomberg.

Deutsche Bank, la un acord amiabil de 220 milioane dolari cu autoritatile din SUA

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, a acceptat sa plateasca o amenda totala de 220 de milioane de dolari catre 45 de state americane, ca sa incheie o ancheta de manipulare a dobanzilor, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )