Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romania cheltuie LUNAR aproape 10 MILIOANE DE EURO cu AJUTOARELE SOCIALE

B1 B1,
Romania cheltuie LUNAR aproape 10 MILIOANE DE EURO cu AJUTOARELE SOCIALE

Romania cheltuie lunar aproape 10 milioane de euro cu ajutoarele sociale. Conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), in luna septembrie, statul roman a. continuă pe B1

Ambulatoriul Spitalului din Cugir va fi dotat cu echipamente moderne in valoare de aproape 3 milioane de euro

Primaria Cugir implemnteaza un nou proiect privind cresterea calitatii actului medical la Spitalul Orasenesc. Nou contract vine dupa un an si jumatate de la semnarea contractului de finantare pentru reabilitarea Sectiei Maternitate si Pediatrie.

Companiile de asigurari din Romania platesc despagubiri de 3 milioane de euro pe zi

Asiguratorii din Romania platesc, zilnic, despagubiri in valoare de milioane de euro, pe o piata a a.

DELOITTE: Piata de fuziuni si achizitii in T3, estimata intre 650 si 850 milioane euro

Piata de fuziuni si achizitii mergers and acquisitions - M and A) a fost in trimestrul trei al acestui an, conform estimarilor, intre 650 si 850 milioane de euro, cifra care include si tranzactiile cu valoare necomunicata, in conditiile in care, in perioada similara a anului trecut, fuziunile si achizitiile au avut o valoare cuprinsa intre 1,4 si 1,6 miliarde de euro, potrivit estimarilor Deloitte.

Comisia Europeana: Oferim Romaniei 125 milioane Euro pentru proiecte de reforma a sistemului judiciar

Comisia Europeana reaminteste Romaniei ca ii pune la dispozitie 125 de milioane de euro pentru proiecte de reforma a sistemului judiciar, a declarat marti Cristian Buchiu, seful interimar al Reprezentantei executivului european la Bucuresti.

INVESTITIE HIDROELECTRICA Prima noastra hidrocentrala cu comanda de la distanta - 50 milioane euro

Hidroelectrica a inugurat, ieri, prima hidrocentrala cu comanda de la distanta din tara noastra, investitie de 50 de milioane de euro.

Parlamentul European a aprobat alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana, inclusiv cei din Romania

Plenul Parlamentului European a votat miercuri pentru alocarea in Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2020 a 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana, inclusiv fermierii din Romania. Aceste fonduri au fost alocate in urma amendamentelor depuse de europarlamentarii PNL Siegfried Muresan, Mircea Hava membri in Comisia pentru bugete a Parlamentului European), Daniel Buda si Dan Motreanu membri in Comisia pentru agricultura si dezvoltare rurala a Parlamentului European).

50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana

Plenul Parlamentului European a votat, astazi, propria pozitie asupra Bugetului Uniunii Europene pentru anul 2020. Bugetul cuprinde si 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana, inclusiv fermierii din Romania.

Patru romani, anchetati pentru 246 de furturi comise in Germania. Paguba se ridica la peste 2,3 milioane de euro

Sapte perchezitii domiciliare au loc miercuri dimineata in municipiul Calarasi si comuna Modelu, la suspecti de infractiuni comise pe teritoriul Germaniei. Patru barbati romani sunt acuzati ca au comis 246 de furturi in strainatate, cu un prejudiciu de peste 2,3 milioane de euro.

FOTO Stadionul de patru stele din Targu Jiu a fost inaugurat. Constructia a costat peste 26 milioane de euro

Stadionul Municipal din Targu Jiu, clasificat la patru stele, a fost inaugurat vineri, 25 octombrie. Investitia s-a ridicat la peste 26 milioane de euro.

VIDEO Hidrocentrala noua pe raul Strei. A costat 50 de milioane de euro si a fost realizata de companii romanesti

Hidrocentrala Bretea de pe raul Strei a fost inaugurata. A costat 50 de milioane de euro si a fost realizata de companii romanesti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )