Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romania, condamnata la CEDO pentru lipsa unor masuri in cazul unui copil agresat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, condamnata la CEDO pentru lipsa unor masuri in cazul unui copil agresat

Romania a fost condamnata ieri la CEDO pentru incalcarea dreptului de a nu fi supus torturii si a dreptului la un proces echitabil din Conventia Europeana a Drepturilor Omului CEDO), constatand ca autoritatile romane nu au luat masuri pentru protejarea unui copil agresat de catre tatal sau si nici pentru aplicarea unor pedepse suficient de aspre pentru a descuraja agresiunile asupra minorilor. in Romania, mama copilului s-a judecat timp de opt ani ca sa demonstreze relele tratamente aplicate de tata minorului, potrivit APADOR-CH. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, condamnata la CEDO pentru lipsa unor masuri in cazul unui copil agresat de tatal sau

Romania a fost condamnata marti la CEDO pentru incalcarea dreptului de a nu fi supus torturii si a dreptului la un proces echitabil din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, constatand ca autoritatile romane nu au luat masuri pentru protejarea unui copil agresat de catre tatal sau si nici pentru aplicarea unor pedepse suficient de aspre pentru a descuraja agresiunile asupra minorilor.

CEDO, noi sanctiuni pentru Romania. Statul trebuie sa plateasca pentru lipsa unor masuri in cazul unui copil agresat de tatal sau

Romania a fost condamnata la CEDO pentru incalcarea dreptului de a nu fi supus torturii si a dreptului la un proces echitabil din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, constatand ca.

Romania, condamnata la CEDO pentru ca nu a putut sa apere un copil de bataile pe care i le aplica tatal sau. Povestea agresiunilor la care era supus baietelul de trei ani si a calvarului de peste 8 ani din justitie

Romania a fost condamnata marti la CEDO pentru incalcarea dreptului de a nu fi supus torturii si a dreptului la un proces echitabil din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, in cazul unui minor pe care autoritatile statului s-au dovedit incapabile sa-l apere de agresiunile tatalui sau, informeaza APADOR-CH, care prezinta istoria acestui caz.

IGPR a efectuat 120 de perchezitii pentru destructurarea unor retele de criminalitate organizata

Politia Romana a facut, in ultimele doua saptamani, 126 de perchezitii pentru destructurarea unor grupari de criminalitate organizata, fiind ridicate si indisponibilizate droguri, bani proveniti din activitatea infractionala, echipamente IT si alte bunuri folosite sau provenite din activitatea infractionala, potrivit unui comunicat de presa.

Investitii de 1 milion de euro pentru reimpadurirea unor terenuri forestiere cu dificultati de regenerare

Asociatia Administratorilor de Paduri AAP) si Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, cu sprijinul Holzindustrie Schweighofer, au lansat, la Poiana Brasov, un proiect pentru regenerarea suprafetelor de padure degradate din tara noastra, care se va intinde pe urmatorii sapte ani, in urma unor investitii de peste un milion de euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Pozitia MAE referitoare la evenimentele din Catalonia: Romania reafirma sprijinul pentru suveranitatea Spaniei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) regreta incidentele de duminica, generate ca urmare a nerespectarii ordinii constitutionale a Spaniei, si reafirma sprijinul ferm al Romaniei pentru suveranitatea si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )