Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania cumpara un sistem de rachete antinava din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania cumpara un sistem de rachete antinava din SUA

Guvernul roman a aprobat si a trimis in parlament proiectul unui document care va permite Romaniei sa achizitioneze sisteme mobile de coasta vizand lansarea rachetelor antinava NMS) pe baza unei proceduri cunoscute sub initialele FMS, . continuă pe Ziarul Bursa

Nord Stream 2: O nava rusa vizata de sanctiunile SUA (guvernul german)

O nava rusa insarcinata cu punerea conductelor pentru finalizarea constructiei controversatei conducte de gaz Nord Stream 2 intre Rusia si Germania va fi supusa sanctiunii administratiei SUA, a declarat luni Ministerul Economiei din Germania, potrivit AFP.

NASA a oprit testarea motoarelor puternicei rachete SLS din cauza unor probleme tehnice

Un important test al noii mega-rachete construite pentru NASA s-a incheiat mai devreme decat ar fi trebuit, insa NASA a refuzat sa caracterizeze testul drept un esec, transmite BBC.

Capitoliul din SUA, inchis din cauza unei amenintari in domeniul securitatii

Capitoliul din Washington a fost inchis, din cauza unei amenintari la adresa securitatii, luni, cu doua zile inaintea investirii lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite.

CORESPONDENTA DIN AUSTRALIA Guvernul australian cere precizari companiei Pfizer

Guvernul asustralian, prin ministrul sanatatii, a afirmat ca o sa ceara precizari companiei Pfizer in legatura cu decesele din Norvegia.

Bill Gates, cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA. Co-fondatorul Microsoft detine aproape 98.000 de hectare de terenuri agricole

Poate ca Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume, dar poate revendica un nou titlu, si anume acela de rege al terenurilor agricole din America, scrie Market Watch, care noteaza ca, potrivit unui nou.

Gheorghe Dimitrescu, urmarit penal alaturi de Liviu Dragnea in dosarul vizitei din SUA, a fost demis de premierul Citu din functia de consul al Romaniei la Bonn

Gheorghe Dimitrescu, pus ieri sub urmarire penala de DNA alaturi de Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA la inaugurarea lui Donald Trump, a fost demis de premierul Citu din functia de consul al Romaniei la Bonn Germania), potrivit unui anunt transmis de guvern.

BURSELE LUMII Cresc pietele actiunilor, in asteptarea stimulentelor fiscale din SUA

Pietele actiunilor din Europa au urcat ieri, in baza sperantelor legate de viitoarele stimulente economice pe care le va adopta administratia americana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )