Libnet.ro
UNICEF

23:30

Capitoliul din SUA, inchis din cauza unei amenintari in domeniul securitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Capitoliul din SUA, inchis din cauza unei amenintari in domeniul securitatii

Capitoliul din Washington a fost inchis, din cauza unei amenintari la adresa securitatii, luni, cu doua zile inaintea investirii lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite. continuă pe Ziarul Bursa

Capitoliul SUA, evacuat in timpul repetitiei pentru inaugurare. Din cladire iesea fum, iar in fundal se aude o alarma (VIDEO)

Capitoliul SUA din Washington DC a intrat lockdown din cauza unei amenintari exterioare de securitate, iar imaginile surprinse la fata locului au aratat ca din cladirea in care isi desfasoara.

Circulatie feroviara intrerupta in Arad, din cauza unei sine deformate de frig

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 200 Arad - Deva, in zona statiei Milova, judetul Arad, deoarece, din cauza conditiile meteo nefavorabile a fost deformata sina. Autoritatile intervin la fata locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulatia a fost reluata insa cu o restrictie de viteza de 30 kmh in zona respectiva.

Romania cumpara un sistem de rachete antinava din SUA

Guvernul roman a aprobat si a trimis in parlament proiectul unui document care va permite Romaniei sa achizitioneze sisteme mobile de coasta vizand lansarea rachetelor antinava NMS) pe baza unei proceduri cunoscute sub initialele FMS, .

Bill Gates, cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA. Co-fondatorul Microsoft detine aproape 98.000 de hectare de terenuri agricole

Poate ca Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume, dar poate revendica un nou titlu, si anume acela de rege al terenurilor agricole din America, scrie Market Watch, care noteaza ca, potrivit unui nou.

Gheorghe Dimitrescu, urmarit penal alaturi de Liviu Dragnea in dosarul vizitei din SUA, a fost demis de premierul Citu din functia de consul al Romaniei la Bonn

Gheorghe Dimitrescu, pus ieri sub urmarire penala de DNA alaturi de Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA la inaugurarea lui Donald Trump, a fost demis de premierul Citu din functia de consul al Romaniei la Bonn Germania), potrivit unui anunt transmis de guvern.

BURSELE LUMII Cresc pietele actiunilor, in asteptarea stimulentelor fiscale din SUA

Pietele actiunilor din Europa au urcat ieri, in baza sperantelor legate de viitoarele stimulente economice pe care le va adopta administratia americana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )