Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania cumpara tot mai multe alimente din strainatate

România Liberă România Liberă,
Romania cumpara tot mai multe alimente din strainatate

Romania a inregistrat in primele opt luni ale acestui an un deficit de 1,14 miliarde de euro in come. continuă pe România Liberă

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

Celebru actor din Star Trek filmeaza in Bucuresti. Mai multe strazi vor fi inchise

Atentie, soferi. Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise sambata si duminica. Un actor de la Hollywood, Chris Pine filmeaza in Bucuresi. Echipa tehnica a inceput pregatirile inca de aseara.

Manipulare grosolana: O postare falsa anunta impozite pe salariile romanilor din strainatate

Zilele de dupa rezultatele finale ale primului tur de prezidentiale sunt presarate de tot mai multe postari false pe retelele de socializare, care pun in carca partidului de guvernare lucruri pe care nu le-a facut.

Pilda Zilei. Padurea era tot mai mica, dar copacii votau mereu pentru topor, caci ...

Pilda. Padurea era tot mai mica, dar copacii votau mereu pentru topor, caci coada lui era din lemn, iar ei credeau ca-i unul de-al lor Pilda a fost prezentatade Catalina Porumbel, sambata.

Bolsonaro: China devine tot mai mult o parte a viitorului Braziliei

China devine o parte tot mai importanta a viitorului Braziliei, potrivit declaratiilor de miercuri ale presedintelui Bolsonaro, care a sugerat o atitudine pragmatica fata de cel mai mare partener comercial al tarii din America Latina, scrie South China Morning Post.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Mai multe judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata, valabile in patru judete din centrul si sudul tarii, dar si avertizari de vant.

Starul american Chris Pine filmeaza in Bucuresti. Trafic restrictionat pe mai multe strazi

Actorul american Chris Pine, unul dintre starurile francizei Star Trek, filmeaza pentru lungmetrajul Violence of Action, sambata si duminica, in Bucuresti, traficul pe mai multe strazi fiind restrictionat, potrivit uneia dintre companiile producatoare, Icon Films, transmite Mediafax.

Mai multe tari cer compensatii pentru problemele comerciale pe care le-a cauzat Brexitul

Mai multe tari, printe care si Australia, au cerut despagubiri comerciale de la Marea Britanie si UE, pentru disfunctionalitatile cauzate de Brexit, scrie BBC.

VIDEO Atac armat la un liceu din Statele Unite, soldat cu mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate joi in Liceul Saugus din Santa Clarita, la periferia de nord a orasului Los Angeles, in California, de catre un atacator in libertate si fugar, au anuntat autortatile locale, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )