Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Romania sa dai sfaturi despre afaceri e de opt ori mai profitabil decat sa faci propriu-zis afaceri (analiza pe piata firmelor de consultanta)

Hotnews Hotnews,
 in Romania sa dai sfaturi despre afaceri e de opt ori mai profitabil decat sa faci propriu-zis afaceri (analiza pe piata firmelor de consultanta)

Cu peste 3. 250 societati comerciale nou-aparute, anul 2018 a insemnat un numar record de companii infiintate in domeniul consultantei pentru afaceri si management, indica datele oficiale ale Registrului Comertului consultate de specialistii Termene. ro. Valoarea este una spectaculoasa, daca se tine cont de faptul ca din anul 2004 pana in anul 2017 doar intr-un singur an a fost depasita valoarea de 2. 500 de noi companii infiintate anul 2013). continuă pe Hotnews

ANALIZA TERMENE.RO: Sa dai sfaturi despre afaceri, de opt ori mai profitabil decat sa faci afaceri

Cu peste 3. 250 societati comerciale nou-aparute, anul 2018 a insemnat un numar record de companii infiintate in domeniul consultantei pentru afaceri si management, indica datele oficiale ale Registrului Comertului consultate de specialistii Termene. ro si remise, astazi, Redactiei noastre.

Numar record de firme in domeniul consultantei de business si management, in Romania. Mai profitabil sa dai sfaturi decat sa faci afaceri

Cu peste 3. 250 societati comerciale nou-aparute, anul 2018 a insemnat un numar record de companii infiintate in domeniul consultantei pentru afaceri si management, indica datele oficiale ale Registrului Comertului consultate de specialistii Termene. ro. Valoarea este una spectaculoasa, daca se tine cont de faptul ca din anul 2004 pana in anul 2017 doar intr-un singur an a fost depasita valoarea de 2. 500 de noi companii infiintate anul 2013). Cum se explica aceste cresteri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )