Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania va deschide EURO 2016 si se va infrunta cu Franta. Reactiile lui Iordanescu si Burleanu

România Liberă România Liberă,
Romania va deschide EURO 2016 si se va infrunta cu Franta. Reactiile lui Iordanescu si Burleanu

00: Nationala Romaniei va juca la Campionatul European de Fotbal in grupa cu Franta, Elvetia si Albania. continuă pe România Liberă

Romania va deschide EURO 2016 si se va infrunta cu Franta. Componenta grupelor

00: Nationala Romaniei va juca la Campionatul European de Fotbal in grupa cu Franta, Elvetia si Albania.

Reactiile lui Iordanescu si Burleanu, dupa tragerea la sorti a grupelor EURO 2016

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, sambata seara, ca grupa Romaniei de la Euro-2016, cu Franta, Elvetia si Albania, nu este una facila, iar seful FRF a aratat ca Romania este onorata ca va juca meciul de deschidere .

Euro 2016: Romania, in grupa cu Franta, Elvetia si Albania

Sambata, la Palatul Congreselor din Paris, a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2016, turneu final care va avea loc in vara anului viitor, in Franta. Tricolorii vor juca in Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania. Echipa pregatita de Anghel Iordanescu va avea onoarea de a disputa partida de deschidere de la Euro, impotriva Frantei tara gazda), pe 10 iunie 2016, pe Stade de France.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2016. Romania cu Franta, Elvetia si Albania in grupa. Jucam meciul de deschidere! + Toate grupele

Ati astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 19:00 tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2016. Romania si-a aflat adversarele de la Campionatul European si va disputa meciul de deschidere al turneului final pe 10 iunie contra Frantei, echipa gazda. Tricolorii vor disputa doua meciuri la Paris, pe Stade de France si Parc des Princes, si al treilea meci la Lyon, pe Stade Gerland, unde in 1998 invingeam Columbia la Cupa Mondiala prin golul lui Adrian Ilie.

Prezentarea stadioanelor pe care va juca Romania la Euro 2016. Avem doua meciuri la Paris si unul la Lyon

Romania va juca la Campionatul European de la anul in Grupa A, alaturi de tara gazda, Franta, de Elvetia si de Albania.

Marica a nimerit doua dintre adversarele Romaniei la EURO 2016

Atacantul Ciprian Marica a spus inaintea tragerii la sorti ca si-ar dori Franta si Albania in grupa, iar acesta a intuit bine doua dintre adversarele Romaniei la EURO 2016.

EURO 2016: Romania, numaratoare inversa pana la tragerea la sorti

Romania, una dintre cele doar patru echipe participante la primele trei editii de Cupa Mondiala, intra astazi LIVE, 19:00)in urnele de tragere la sorti a grupelor EURO 2016. Tricolorii au inregistrat cel mai bun traseu in cadrul unuiturneu final european in anul 2000, atunci cand au ajuns in sferturile de finala. De citit inainte de tragerea la sorti.

Keseru, incantat ca Romania va evolua in deschiderea EURO 2016

Claudiu Keseru, atacantul nationalei Romaniei, a declarat ca pentru formatia noastra va fi un moment extraordinar sa dispute meciul de deschidere la EURO 2016 contra Frantei.

UEFA a anuntat premiile pentru Euro 2016. Milioane de euro ajung la FRF

Romania nu a reusit sa dea lovitura doar in plan sportiv, calificandu-se la Euro 2016, ci in fotbalul romanesc vor ajunge bani seriosi in urma acestui succes.

De luni, fanii isi pot achizitiona bilete la meciurile Romaniei de la Euro 2016. S-a anuntat cate sunt disponibile pentru noi

Suporterii romani care vor sa asiste la meciurile tricolorilor de la Euro 2016 se pot inscrie de luni in programul de achizitionare a biletelor pentru turneul final.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )