Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania va dona Republicii Moldova o parte din vaccinurile pe care le va obtine de la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Romania va dona Republicii Moldova o parte din vaccinurile pe care le va obtine de la Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei pentru romanii din afara tarii din Senat, Viorel Badea, a anuntat ca Romania va dona Republicii Moldova o parte din dozele de vaccin impotriva COVID-19, pe care Romania urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Liderul PNL Diaspora: Romania va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile anti-covid de la UE

Senatorul Viorel Badea, presedintele PNL Diaspora, a declarat ca Romania va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile anti-coronavirus pe care le va primi de la Uniunea Europeana.

Lider PNL diaspora: Romania va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile COVID-19 pe care le va primi de la Uniunea Europeana

Romania va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile anti-coronavirus pe care le va primi de la Uniunea Europeana, sustine senatorul Viorel Badea, presedintele PNL Diaspora. Asa cum am anuntat.

Rusia a luat-o deja in vizor pe Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova

Declaratia presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu privire la necesitatea retragerii fortelor ruse de mentinere a pacii din regiunea transnistreana nu va fi acceptata niciodata de Tiraspol, deoarece acest lucru ar duce la dezghetarea conflictului transnistrean, a declarat pentru RIA Novosti Elena Panina, membru al comitetului pentru afaceri internationale al Dumei de Stat camera inferioara a Parlamentului rus).

Firmele de transport pot recupera o parte din taxa de drum platita in Germania

Firmele de transport din Romania isi pot recupera o parte din taxa de drum deja platita in Germania.

Raluca Turcan: Dobandirea si dezvoltarea abilitatilor de diplomatie ar trebui, in opinia mea, sa faca parte din programa scoala

Dobandirea si dezvoltarea abilitatilor de diplomatie cum ar fi ascultarea, comunicarea, negocierea, gandirea critica, empatia ar trebui sa faca parte din programa scolara, a declarat.

Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi. Leacuri babesti secrete venite de la tara

Cu siguranta multi oameni s-au trezit, la un moment dat, cu negi pe maini sau la picioare. Ei nu sunt atat de gravi pe cat sunt de inestetici, astfel ca inlaturarea lor devine o preocupare. Remedii eficiente cu ingrediente din bucatarie. Tratament veruci. Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi pentru totdeauna Negii sunt .

Atentie, soferi romani! Dispozitivul din masina care te pune in pericol. Costa doar 10 lei

In intreaga lume se desfasoara importante campanii pentru a convinge soferii de importanta centurii de siguranta. Dar pentru unii romani, toate avertismentele nu au fost suficiente. Si continua sa incerce sa pacaleasca fortele de ordine, expunandu-se astfel la riscuri uriase. Iar cea mai noua modalitate de a pacali sistemul de avertizare al masinii este adaptorul .

Studiu. Ce salariu vor cetatenii Republicii Moldova pentru a nu pleca peste hotare

Majoritatea moldovenilor spun ca un salariu lunar de 13. 450 de lei i-ar determina sa ramana in tara. Suma indicata de moldoveni este de doua ori mai mare decat salariul net din Republica Moldova, care in acest an va constitui 6. 600 de lei pe luna, transmite IPN.

Doua spitale din Sibiu care trateaza pacienti COVID-19 nu pot folosi sectiile ATI din lipsa de personal

Pacientii cu COVID-19 din judetul Sibiu ar mai putea beneficia de 4 paturi in plus de Terapie Intensiva, in doua spitale publice, Spitalul General C. si Spitalul Orasenesc Agnita, daca aici ar exista personal specializat pentru ATI, au precizat.

Banii de la Consiliul Judetean Bihor, impartiti pe criterii de performanta catre primariile din judet: Care sunt principalii indicatori de pe lista lui Bolojan

Consiliul Judetean Bihor, condus de Ilie Bolojan, a stabilit 12 indicatori de performanta in functie de care, incepand din 2021, vor fi alocate fondurile catre cele 101 administratii locale din judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )